Johnny Depp beépült Steve Carrell és John Travolta közé - mozizz ingyen a hétvégén is!

A szűz, a fedett zsaru és a jampec. Ők lesznek ennek a hétvégének a főszereplői, és a lehető legjobb színészeket kapjuk melléjük kísérőként. A fent említett kedvenceken kívül ugyanis láthatjuk majd e filmekben Al Pacinót, Michael Madsent, Olivia Newton-Johnt, Catherine Keenert és Seth Rogent is.

40 éves szűz

Hogy mi a fura abban, ha valaki azt hiszi, hogy a női mell olyan, mint egy homokzsák, hogy 40 éves korában még szuperhősös bábukat gyűjt, és hogy még nem volt nővel? Én nem tudom. Miért nem olyan a női mell, mint egy homokzsák...? Mindenesetre a 40 éves szűz az egyik legjobb párkeresős komédia. Hiába nem hazánkban játszódik, számtalan szereplőben felismerhetjük barátainkat, ismerőseinket, vagy akár önmagunkat. A poénok ügyesen egyensúlyoznak a túl alpári és a túl intellektuális között, Steve Carell arckifejezése pedig minden pénzt megér.

VIASAT6: péntek, 22:55

 

Fedőneve: Donnie Brasco

Nem ennyire vidám, viszont rettentően izgalmas sztori a Fedőneve: Donnie Brasco. Talán nem túl nagy spoiler, ha eláruljuk, hogy a film középpontjában egy fedett zsaru áll, akinek feladata beépülni az olasz maffia egyik csoportjába. A nyomozónak (Johnny Depp) minden egyes szavát, mozdulatát, lépését ki kell számolnia a teljesen ellenséges környezetben, hiszen a legapróbb hiba is az életébe kerülhet, sőt még az is, ha nem hibázik, csak rosszkor van rossz helyen. Depp is remek a moziban, az emlékezetesebb alakítást mégis Al Pacino nyújtja, a lúzer, de végtelenségig lojális maffiózó szerepében.

COOL: szombat, 23:00

 

Grease

Vasárnap viszont adjuk át magunkat a zenének és a táncnak, ha már Travolta úgyis mémmé vált az utóbbi időben. A Grease olyan musical, amelyet mindig érdemes újranézni, mert nem a szirupos fajtából való. A legviccesebb az egészben, hogy a rock and roll aranykoráról szóló film a disco korszak kellős közepén, 1978-ban készült, és szerencsére ez adott lehetőséget egy csomó önironikus poénra is. Pont jó, hogy vasárnap este nézhetjük meg ezt a filmet, mert a belőtt sérókból, rongylábú jampecokból, táncoslábú fruskákból és remek zenékből áradó lendület és pezsgés remélhetőleg hétfőig is kitart bennünk.

M3: vasárnap, 19:25