Ki volt a legjobb csaj a Csupasz túlélők című reality-ben?

Valahol bosszantó, hogy ezek a csajok anyaszült meztelenül mászkálnak a kamerák előtt, de mivel a lényeges testrészek ki vannak takarva, ezért az ember nézi a nagy semmit, és próbálja kitalálni, mi lehet a takarás mögött. Hamár így kitoltak velünk, hirdessünk közöttük szépségversenyt!

Dani Julien

Dani a Bahamákon meztelen túlélősködött. A sors és a szerkesztők egy tűzoltóval hozták össze, aki – mivel sehol nem volt tűz – nem igazán állt a helyzet magaslatán. Így kettejük közül inkább Dani volt a tökösebb.

Afften DeShazer

Vajon plasztikáztatta a melleit? Igaz, hogy ki van takarva, mégis ez járt az eszünkben. Nem sokáig járhatott, mert Afften hamar feladta és szépen hazavitték Guyanából, ahova elvileg túlélni ment.

Carrie Booze

Ezen a képen pont azon sopánkodik, hogy milyen koszos. Pedig ő koszosan is szép. Pechére egy lúzerrel került egy csapatba a kambodzsai dzsungelben, úgyhogy össze is vesztek hamar, de Carrie mocskosan és dacosan állta a sarat.

Jaclyn McCaffrey

Neki mázlija volt, egy izmos, lumberszexuális túlélővel élvezhette végig a 21 napot, aki gilisztákat és csigákat hozott neki ajándékba. Kár, hogy Jaclyn vegetáriánus...

Amanda Kaye

Az elvarázsolt királykisasszony, aki képes volt 21 napot végigunatkozni a távolba révedve, és a szúnyogcsípéseit vakargatva. Ez is a túlélés egy formája. Hosszú hajával cselesen végig eltakarta a melleit.

Amanda Leigh

Ennek a belevaló csajszinak a túlélőtársa ragasztószalagból melltartót barkácsolt neki. Nem sokáig élvezhették egymás társaságát, mert a srác hazahányta magát, így Amandának egyedül kellett maradnia a sötét erdőben. Ugye te megvigasztaltad volna?

Angela Mellinger

Dögös milf, aki érthetetlen módon nem szereti a sült patkányhúst. Pedig a thaföldi dzsungelben főleg ez állt rendelkezésre. Hiába, aki be akarja bizonyítani, hogy milfként is még mindig ő a dzsungel királynője, annak szembe kell nézni azzal, hogy Tarzan csak a mesében van.

 

A PORT.hu ajánlja:

Csupasz túlélők - Discovery Channel