Koktélozz a Lupa Autósmoziban!

Szombaton 20:45-től Tom Cruise klasszikusát vetítik a budakalászi Lupa-tó parkolójában.

Miután leszerelt, a jóképű, ifjú és ambiciózus Brian Flanigan (Tom Cruise) New Yorkba megy, hogy munkát találjon. De nem talál, diploma nélkül ugyanis nem megy. Beiratkozik tehát az egyetemre, és hogy fedezni tudja a költségeit, mixerkedik egy belvárosi bárban. Itt találkozik Doug Coughlinnal (Bryan Brown), aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, míg végül a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár egy saját, exkluzív koktélbárról álmodik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez. Jamaikába utazik, a mixerek paradicsomába, ahol szépek a nők és vastagok a "jattok". A szépen kitervelt részleteket azonban meglehetősen összekuszálja egy váratlan fordulat: Brian fülig szerelmes lesz.

Roger Donaldson filmjével biztos nem találkozunk a filmművészeti örökranglistákon, cserébe a Koktél maga a nagybetűs életérzés, amelynek máig tartó hatása, hogy a házibulikban és kerti partikon bizonyos italmennyiség után valaki holtbiztos, hogy látványosan dobálni kezdi a shakert. És ha a sztori bizonyos elemei meg is koptak mára, Tom Cruise sármja örök.

Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi, amely a műfaj '60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik hetente négy este megidézni a budakalászi Lupa-tó parkolójában, csupa olyan régi klasszikussal és örökzöld közönségkedvenccel, mint a Ponyvaregény, a Vissza a jövőbe, a Koktél, a Macskafogó vagy az Üvegtigris.