KultúrKedd a PORT.hu-n minden hónap első keddjén!

Ha ezt hétfőn olvasod, akkor gyere vissza az oldalra holnap is, mert hihetetlen kedvezményekkel válthatsz jegyet az akcióban szereplő kulturális eseményekre! Október 3-i cikkünkben felsoroljuk, mely előadásokat nézheted meg olcsóbban, és jegyet is tudsz rá váltani a PORT.hu oldalon keresztül!

Október 3-án, kedden indítjuk útjára a Kultúrkedd elnevezésű akciónkat, amit minden hónap első keddjén érhettek el. Ezeken a keddeken jelentős kedvezménnyel vásárolhatjátok meg belépőtöket a PORT.hu oldalon keresztül az akcióban szereplő kulturális eseményekre: színházelőadás, koncert, kiállítás, stb.

A kedvezmények 10 és 40 százalék között lesznek, és a jegyvásárlást rögtön a PORT.hu oldalról, közvetlenül megejthetitek. Csak annyi a dolgotok, hogy a megnézni kívánt előadásnál szereplő linkre rákattintsatok, és már jöhet is a vásárlás. A kedvezményt a jegy kosárba tétele után érvényesíthetitek.

Október 3-án, kedden lesz az első akciós napunk, nagyon figyeljetek ránk, és előre is jó szórakozást kívánunk a kiválasztott programokhoz!