Levezetés: A zárónap

Aki a fesztivál zárónapján is fergeteges bulikat vár, nem fog csalódni, hiszen nem kisebb nevek várják a közönséget, mint Dimitri Vegas & Like Mike, a karrierjét DJ Bambi néven kezdő Eva Shaw és a Halálos iramban filmekből is ismert Ludacris.

A Nagyszínpadon délután a vérprofi, mégis excentrikus és laza Laidback Luke, este pedig a kirobbanó formában lévő Dimitri Vegas és Like Mike duója várja a közönséget. Utána a gyönyörű és tehetséges Eva Shaw, az elképesztően sikeres évet maga mögött tudó magyar Dave Martin és Sullivan, valamint a legendás Kaskade partijain szórakozhatunk a Telekom Arénában.

Természetesen ezen a napon sem csupán az elektronikus zenék kedvelőire gondoltak a fesztivál szervezői: kihagyhatatlan a déli hip-hop szcéna egyik legmeghatározóbb figurájaként emlegetett Ludacris show-ja, aki a márciusban megjelent, legújabb lemezével érkezik a fesztiválra. Fellép továbbá a pimasz svéd énekesnő, a Katy Perry által is magasztalt Elliphant is, de a magyar The Carbonfools és Brains koncertjein is szórakozhatunk.

Aki pedig bírja az iramot, a Massive Vibes-zal zárhatja a fesztivált hajnali fél öttől kifulladásig.

Balaton Sound PORT.hu ajánló:
16:00 Elliphant
17:30 Laidback Luke
19:30 Ludacris
21:30 Dimitri Vegas & Like Mike
22:30 Eva Shaw
00:00 StadiumX
01:30 Kaskade

Az ötödik nap kedvenc helyszíne:
Finlandia Less Ordinary Bar