Meghalt Sallai Nóra színésznő autóbalesetben súlyosan sérült kisfia

Elhunyt Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia, Bende, aki édesanyjával súlyos autóbalesetet szenvedett szeptember végén Alsónémediben.

Erre utal, hogy változott a büntetőeljárás az ügyben, írta meg a Blikk. A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a karambol után ugyanis „közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt" indított eljárást, most már „halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt" folytatja. Ezt meg is erősítette a Blikknek és a Telexnek is a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, amely a folyamatban lévő eljárásról egyéb adatot nem közölhet.

A szörnyű balesetben Sallai este egy kereszteződésből hajtott ki a főútra, amelyen a megengedettnél valószínűleg jóval gyorsabban érkezett egy BMW, amelynek első fényszórói feltehetően nem világítottak, és oldalról belecsapódott az ő kocsijukba. A színésznő autója felborult, a gyerekülésben ülő kisfiút már a helyszínen újra kellett éleszteni. A másik autó utasai közül ketten a korábbi közlés szerint végtagsérüléseket szenvedtek, állapotuk azóta is stabil.

Sallai Nórát a baleset óta az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják. Állapota még mindig súlyos és válságos. Már egy hete – ahogy a Port.hu is megírta – országos irányított véradás indult a 44 éves színésznő gyógyulása érdekében, erre több színész is felhívta a figyelmet. Úgy tudni, továbbra is várják a segítőket az egész országban, a plazmaadó pontokon.

Első körben megfelelő mennyiségű vér érkezett a színésznőnek, ám továbbra is szükség van az adományokra, hiszen a következő hetekben további operációk várhatóak

– írta a Blikk.

A színésznő a Pesti Magyar Színiakadémián tanult, ezután debreceni Csokonai Színház tagja lett, később a Szegedi Nemzeti Színházhoz szerződött. Rendszeresen fellépett a Karinthy Színházban, majd a Tháliában, az Új Színházban és az egykori Mikroszkóp Színpadon is láthatta őt a közönség. Szerepelt a Diplomatavadász, a Jóban Rosszban és a Társas játék című tévésorozatokban. A színpadi és tévés szerepek mellett reklámok arcaként, valamint megannyi film szinkronhangjaként ismerheti a közönség.