Megint hétfő, maradj már...otthon, és szórakozz!

Elindul ez a hét is, és a kezdőnapra kellemes, vegyes felvágottat szolgálnak fel. Lesz mese kicsiknek, nagyobbaknak, és lesz nekik muzsika is. A felnőttek is megtalálják saját zenéjüket, majd elgondolkodhatnak színházon és az életen is!

Trallala Zenebölcsi online

április 20., 10:00

TRALLALA ZENEBÖLCSI karonülőknek, totyogóknak
Éneklős, mondókázós, kacagtatós örömszerzés babáknak és mamáknak! A foglalkozásokat itt tudjátok követni!

 

Mesekönyvszínház: Csizmás kandúr

április 20. 10h

Az egri Harlekin Bábszínház szeretné, ha minden gyereknek jól indulna a hét, ezért elkezdik  a Harlekin Hétfő programsorozatot, melyben a tízóraihoz időzítve kinyit a mesekönyvszínház és érkezik a Csizmás kandúr. A közkedvelt mesét Bábinszki Ágnestől és Mészáros Pancsától hallhatjátok a színház Facebook-oldalán.

 

Sziklahitű Szent László online

április 20. 10h; 18h

Az előadások a WonderPuck Utcai Fesztivál Facebook-oldalán lesznek elérhetők, a fenti időpontokban. Ha valaki lemaradna a hétfői és szerdai közvetítésekről, az hétvégén bepótolhatja. További információt a bábszínház honlapján található.

 

Krekó Péter a karanténban! Beszélgetőtársa Nyáry Krisztián

április 20., 16:00

16 órakor, Krekó Péter szociálpszichológus, politológus lesz Nyáry Krisztián vendége és kérdezi arról, hogy mivel tölti a karanténos napokat és milyen olvasmányokat ajánl. A beszélgetést élőben követheted a Líra Könyv facebook oldalán. 

 

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

április 20., 17:00

Minikoncert minden nap! Móser Ádám minden nap 17:00 órától rövid, élő erkélykoncerttel jelentkezik!

 

Sapkás Maci - A küldetés - Családi plüss-sorozat

április 20. 18h

Napjainkban a velünk élő plüssállatokra különösen nagy nyomás nehezedik. Sapkás Maci és társai az emberiség megmentésére sietnek. A küldetés szinte lehetetlen: ezer veszély közepette a Föld magját kell biztonságba helyezni. A Boldywood Studio bemutatja a sapkás hős kalandjait, aki hétről-hétre színre lép. Az epizódokat a HolddalaNap zenekar Youtube-csatornáján követhetitek!

 

Búgócsiga Muzsika online

április 20., 18:30

Töreky Zsuzsi zenepedagógus, és nem mellesleg az Aranykapu Gyermekzenekar alapító tagja, hétfőn és pénteken 18.30-tól várja a kisgyermekes családokat Facebook-oldalán.  A játszani, énekelni, mondókázni vágyó gyerekek élőben követhetik Kerekítő manó történeteit, hallgathatnak népdalokat, nézhetnek diafilmet, de lesz mozgás és zongorajáték is. Az élő adásokat itt tudjátok követni. 

 

Most vagy soha! - ONLINE beszélgetések Feldmárral

április 20., 19:00

Havonta egyszer hétfő este Feldmár András ONLINE beszélget aktuális vendégével Zoomon. A mai  beszélgetőpartner Krámli András lesz. 

 

Monday Concerts live on Staatsoper.TV

április 20., 20:15

A hétfői koncertek programja vokális és kamarazenei művekből valamint balettek részleteiből áll össze. A Bayerisches Staatsorchester zenészei, a Bayerisches Staatsballett táncosai és a Staatsoperben fellépő művészek produkcióit láthatjuk.

 

Dubioza Kolektiv Quarantine Show

április 20., 20:30

A 2003-ban Szarajevóban alakult Dubioza Kolektiv messzeföldön híres arról, hogy ahol megjelennek, ott ember lába nem marad mozdulatlan. A bosnyák zenekar a balkáni népzenét vegyíti a legkülönfélébb stílusokkal a hip-hoptól kezdve a punkon át egészen a reggae-ig, mindezt elektronikus zenei elemekkel bolondítva.

 

Spirit Színház: Veszedelmes viszonyok - online közvetítés

április 20., 23:00

Veszedelmesen aktuális történet: érzelmi, lelki terrorról; erkölcsileg torz befolyásos emberek élő játékszereiről. Olyan helyzetek, szövevényes kapcsolati hálók mindig titkos és torz története, melyben a főhős csak így védekezik: "Nem vagyok a magam ura." Közvetítés itt