Megtartják a Gyulai Várszínház 57. évadát

  • PORT.hu

Július 3-tól augusztus 29-ig megtartják a Gyulai Várszínház 57. évadát.

A Gyulai Várszínház közleménye:

"Kedves Nézőink!
Magyarország Kormánya legutóbbi határozata értelmében a szabadtéri játszóhelyeken, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, lehetővé vált előadások tartása, így a Gyulai Várszínház Várszínpadán és Tószínpadán is.
Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Gyulai Várszínház 57. évadát eszerint július 3. és augusztus 29. között megtartjuk. Bízunk benne, hogy a jelenlegi szabályozásokon lesz még enyhítés is. A napokban lezajlik partnereinkkel az időpontok végső egyeztetése. Rövidesen meghirdetjük a programot: 4 bemutatóval, Shakespeare-előadásokkal, Erdélyi Héttel, Népzenei és Világzenei Fesztivállal, Jazz Fesztivállal, Márai Sándor Napokkal, történelmi előadásokkal, musicalekkel, operettekkel, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szóló, hagyományosabb jellegű, de színházi ínyenceknek is kedvére való előadásokkal.
Még néhány nap, és nyilvánossá válik minden programunk. Addig kedves nézőink és minden érdeklődő türelmét kérjük. Köszönjük a szüntelen érdeklődést, hogy eddig is velünk voltak, számítottak ránk. Kérjük, kövessék figyelemmel továbbra is facebook-oldalunkat és honlapunkat."

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu