Michael Jackson lánya és a Stranger Things kislánya közös klipben szerepel

És ha ez még nem lenne elég, a Holdfényből ismert Ashton Sanders is feltűnik a kisfilmben, melyet az együttes I Dare You című számához forgattak.

Paris Jackson és Millie Bobby Brown is szerepel abban a videoklipben, ami a napokban jelent meg, és Alasdair McLellan rendezte a Calvin Klein divatmárka kreatív igazgatójával, Raf Simons-szal közösen a The XX együttes új számához.

 

 

Az együttes a videoklipről egy közleményt is kiadott, melyben a kisfilmet egy Los Angeles-nek írt szerelmeslevélnek nevezik: a város közel áll a szívükhöz, itt írták és rögzítették az I See You album pár számát. A videokliphez olyan neveket sikerült megcsípniük, mint a Stranger Things című sorozatból ismert Millie Bobby Brown, aki a főszereplője a sztorinak: lekési az iskolabuszt, amivel megnyílik az út egy kalandokkal teli nap előtt. Jackson, Sanders és egy pár másik szerencsés Los Angeles-i végül egy medence partján köt ki, ahol a The XX ad koncertet.

 

 

Az I See You című album egyébként idén januárban jelent meg, múlt pénteken azonban az együttes egy deluxe verziót is kiadott, amin három bónusz dal is szerepel, amik eddig csak bakeliten voltak elérhetők.

via Rolling Stone