Mit nézzünk szilveszterkor, a falat?

A sztereotípiák könyve szerint az újév köszöntésének két módja van: vagy a nullázásig fajuló pocsolyarészeg bulikázás, vagy a tévé előtt ücsörgés és gyerekpezsgőzés az unokák társaságában. Előbbihez nem adunk tanácsokat, biztos mindenkinek megvan a maga módszere, utóbbihoz viszont gyűjtöttünk egy kis szeretetcsomagot, hogy ne kelljen vakon kapcsolgatni a bőség zavarától megrészegülve.

Nagy Durranás 2. - A második pukk

Viasat3, 17:35

Ha jót akar nevetni, akkor egyértelműen Topper Harley kalandjait kell követnie, amint a Top Gun után legalább ugyanolyan jól kiparodizálja Rambót. Ez a leghálásabb, egy klasszikus filmből még nagyobb vígjátékot csinálni. Fedőneve? Fazék.

Himnusz

szinte bárhol, 00:00

Még a legnagyobb parti közben bealvókat is fel kell rúgdalni, ha éjfélt üt az óra, hogy fejhangon, hamisan, elcsúszott szólamban, de hű hazafiként közösen énekeljük a Himuszt, majd köszöntsük az újévet, koccintsunk, pusziszkodjunk, csókolózzunk és fogadalmakat tegyünk.

Gyalog Galopp

Duna,     0:10

Az újév indítása az egész évre hatással van, tartja a népi babona. Ha abszurd és angol humorban tocsogó esztendőt szeretne, akkor a Gyalogg galoppra és a Dunára kell átnyargalnia

Hadházi László: Méd in Hungeráj

Comedy Central, 20:10

Klasszikus Stand-up, klasszikus figurával a főszerepben. Hadházi László a világ szinte minden tájáról szedett élettapasztalatait és különböző munkáiból merítve meséli el, hogy milyen lenne a magyaroknak, ha megtörtént volna a világvége. 

Mága koncert

Echo TV, 22:00

A szilveszterezés elmaradhatatlan kelléke az Edwin Martont is lepipáló hegedűs, Mága Zoltán gigakoncertej. Lehet ezt szeretni, nem szeretni, de tény, hogy ezek a bulik is rendesen odavernek. Aki esetleg nem tudná megnézni élőben a helyszínen, az most a tévé előtt ülve, kényelmesen is élvezheti a szép magyar muzsikaszót.

Watts

17:00-, Eurosport2

A sportcsatorna egyetlen sportgyűlölők által is közkedvelt műsora ez, ami évente egyszer jelentkezik, de akkor hatalmas hiányt pótol. Óriási bakik, kegyetlen zakózások, vicces szurkolók, még viccesebb állatok, vagyis minden, ami a sport hozománya, de nem nettó szakbarbárkodás.

Ezekkel a műsorokkal azért már el lehet lenni szilveszterkor.