Napi #maradjotthonos

Ki ne szeretne otthon maradni ebben a hidegben, ha megteheti. Mostanában meg még melegen ajánlott is. Ehhez válogattuk össze a napi teendőket.

Maurer Dóra: IXEK 7-1

Vintage Galéria / Online, november 24-től

Maurer Dóra kiállítása megtekinthető online, vagy nyitvatartási időben, keddtől péntekig 14-18 óráig a Vintage Galériában. A kiállítótér egyesével, az egészségügyi óvintézkedések betartásával látogatható.


Kihívások a jövő növényvédelmében – 140 éves az ATK Növényvédelmi Intézet

Online, november 24., 10:00

Az ATK Növényvédelmi Intézete a volt akadémiai kutatóhálózat egyik legidősebb kutatóintézete, 2020-ban ünnepli alapításának 140. évét. A 140 év alatt számos kihívásra kellett az intézetnek választ adni, súlypontja hol az alkalmazott, hol az alapkutatások irányában mozdult el, de végig jellemezte e két területnek az erős kapcsolata. A 140. év ünnepléséhez kapcsolódóan 7-8 tudományos előadásban szeretnék bemutatni az intézet kutatásainak jelen állását és a lehetséges válaszokat a jövő kihívásaira.
Online tudomány

 

II: Online HR Maraton

Online, november 24., 10:00

Három napos online előadás-sorozat HR szakembereknek.
Az első HR Maraton 155 HR szakember részvételével zárult. Nem állnak meg, új előadókkal, friss témákkal jön a HR Maraton 2. etapja online.


On-line Mesekuckó Babos Eszterrel

Online, november 24., 10:30

A szervezők karácsonyig minden kedden és pénteken új mesével készülnek. A foglalkozásokra lehetőségetek van délelőtt vagy délután csatlakozni a zoomon keresztül, hozzáférés vásárlás után.
Részletek


Dínó járgány - beugrós élményfestés

Online, november 24., 18:00

Az esemény a Budapaint facebook oldalán indul el. Ha szeretnél részt venni, érdemes az "ott leszek "-re kattintani, így a facebook értesítést küld, amint elindul a live videó.


Savaria Szimfonikus Zenekar, vez.: Dobszay Péter, km.: Zemlényi Eszter (szoprán)

Online, november 24., 19:00

A járványügyi helyzetben 2020. november 10-én kiadott rendelethez igazodva a Savaria Szimfonikus Zenekar elkövetkezendő két előadását november 24-én és december 3-án 19 órakor ONLINE, ÉLŐ adásban közvetíti közönsége számára.

 

Egri János Jr. Trió

Onine, november 24., 20:00

November 11-től a Budapest Jazz Club határozatlan ideig zárva tart. A koncertek LIVE STREAM közvetítéseit a BJC Facebook oldalán, illetve YouTube csatornánján követhetik.


Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, november 24., 20:00

Móser Ádám minden este rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít.


Deck: Kertai Csenger, Makáry Sebestyén, Mayfly /PIM az A38 Hajón

Online, november 24., 20:00

Pozitív gondolatokkal, természetközeli energiával búcsúzik a novembertől a Deck-széria, az online crossover esten kiszakadhatunk a hétköznapokból, hogy frisskötetes szerzők gondolataiban és egy dobbantó zenekar újszerű dallamaiban merüljünk el. A Petőfi Irodalmi Múzeummal közös zenei-irodalmi est online követhető, csatlakozzatok be!


Online Radar Náray Tamással: Botrányosan elegáns?

Online, november 24., 20:00

 

A Momentán Társulat az Impró színpadáról, Náray Tamás pedig spanyolországi otthonából kapcsolódik majd be az előadásba, így egy nemzetközi produkciót láthattok élő közvetítésben.


Táncszínház ON - Sivasakti Kalánanda Táncszínház: Az óceán kincsei

Online, november 24., 20:30

Egyszer régen, az indiai mitikus időkben elpusztult a világ. Az óceán elöntött mindent és az értékeket magával ragadta. Az egymással rivalizáló „istenek” és „démonok” nincstelenek lettek és egyszerű halandókká váltak. Eldöntik, hogy kiköpülik az óceánt: vissza szeretnék szerezni belőle kincseiket, többek között a halhatatlanság italát. Ez persze, van, akinek sikerül, van, akinek nem. Klikkelj rá!