Nem érdekli a meccs? Nézzen egymással kicsesző csajokat!

Amikor a német-magyar kezdődik, akkor kezdi szétrombolni egymás életét Kate Hudson és Anne Hathaway.

Nehéz helyzetben van az, aki szombaton késő délután nem a német-magyar Eb-felkészítő meccset akarja nézni a tévében, ugyanis ebben a kietlen műsorsávban nagyon ritkák a tényleg érdekes műsorok.

A tévéműsort átböngészve igazából összesen egy olyan alkotást találtunk, ami alkalmas lehet arra, hogy felvegye a versenyt a focimeccsel, már amennyiben tévézéssel akarjuk eltölteni ezt a bő másfél órát. A csajok háborúja sztorija elképesztően egyszerű, a kivitelezés viszont eggyel szórakoztatóbb annál, mint amit mondjuk a film előzetese alapján gondolhatnánk. Klasszikus, szombat délután pihegés közben kényelmesen megnézhető film, ami után nyugodtan tudjuk folytatni a napunkat úgy, ahogy előtte, garantáltan nem fogunk a látottakon agyalni.

A sztori annyi, hogy Anne Hathaway és Kate Hudson gyerekkori legjobb barátnőket alakítanak, akik egész életükben az esküvőjükre készülnek, aztán persze kiderül, hogy sikerült ugyanazt a napot és ugyanazt a helyszínt kiválasztaniuk, és természetesen egyikük sem akar engedni a saját igazából. A konfliktus innentől kezdve könnyedén kitalálható, az egymással egyre szemetebb módon kicsesző menyasszonyok viszont összehoznak pár egész szórakoztató poént.

Egyébként ha bejön ez az esküvő környékén egymást szívató nők vonal, akkor érdemes megnéznie a két évvel A csajok háborúja után készült Koszorúslányok című alkotást is, amiben két barátnő azért verseng, hogy melyikük legyen a harmadik barátnőjük koszorúslánya, és hát ők sem válogatnak az eszközökben.

Mikor, hol? A csajok háborúja, szombat (június 4.) 17:40, Cool