Nicole Kidmannek rossz éve volt

„2014 nagyon, nagyon, nagyon kemény volt számomra” – vallotta a színésznő új filmje, a Paddington ausztrál premierjén.

Új filmje, a Paddington című brit ifjúsági film premierjén Sydneyben nyílt meg Nicole Kidman a sajtónak, mondván, 2014 mind szakmailag, mind személyileg rémes volt neki – az utóbbi elsősorban édesapja, Anthony Kidman halála miatt, aki augusztusban hunyt el szívrohamban. A The Guardian beszámolója szerint ezt mondta a színésznő a vasárnapi premieren. "Személy szerint nagyon, nagyon, nagyon kemény volt ez az év. A családom borzasztó tragédián ment át, szóval 2014 nem a kedvenc évem. De próbálok hálás lenni – hálás, hogy életben vagyok." Kidman azt is hozzátette, hogy ezentúl megpróbál több időt tölteni Sydney-ben édesanyjával és nővérével, apja elvesztése után. „Nagyon kemény időszakon mentünk át, mint család, de jó érzés, hogy törődhetünk egymással." Ami a karrierjét illeti, Kidman nem dicsekedhet komoly sikerekkel:a Grace - Monaco csillaga nagyot bukott, A háború démonjai ugyan kapott mérsékelten pozitív kritikákat, de keveset játszották, az Amnézia pedig megosztotta a kritikusokat és nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket a mozipénztárakban. A Paddington viszont, ugyan csak most kezdte meg a moziforgalmazás első köreit, eddig mind szakmai-, mind közönségsiker. Kidman így értékelte az évét, sőt, eddigi karrierjét. „Az egész pályafutásom olyan, mint hullámvasút" - mondta a The Guardian, hozzátéve – „Annyira véletlenszerű, spontán és szokatlan vagyok, amikor dönteni kell — sosem számolok a következményekkel."

Kidman, aki a Paddington gonosztevőjét, egy elvetemült állatkitömőt játssza, azt is elmondta, miért vállalta a szerepet. „Szerettem volna a gyerekeimnek is készíteni egy filmet. … Már nagyon régóta nem szerepeltem olyan filmben, amin jól lehetett szórakozni, mert sokkal sötétebb szerepeket vállaltam csak. Jó érzés volt végre valami olyasmiben feltűnni, amire eljöhetnek a gyerekek is."

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu