Nicole Kidmanre cserélik Gwyneth Paltrowt

Nem valami szaftos magánéleti fordulatról adunk hírt, hanem a film világának legizgalmasabb területéről, a szereplőválogatásról! Itt váltja Nicole Gwyneth-et egy készülő remake-ben.

A 2009-es, nálunk is forgalmazott argentin Szemekbe zárt titkok elnyerte a legjobb idegennyelvű filmnek járó Oscar-díjat, ami különleges megtiszteltetés, és nyilván ennek köszönhető az is, hogy hamarosan rermake készül belőle. Az eredeti rendezőt, a forgatókönyvet is jegyző Juan Jose Campanellát Billy Ray (Az éhezők viadala, Phillips kapitány) váltja fel, aki szintén felel majd a szkriptért, és eddig úgy lehetett tudni, hogy a szereplője Gwyneth Paltrow lesz Julia Roberts és Chiwetel Ejiofor mellett, ám a színésznő egyéb elkötelezettségekre hivatkozva visszalépett. A filmet készítő IM Global stúdió most Nicole Kidmannel tárgyal, aki maga is elég elfoglalt, hiszen hamarosan Grace Kelly-t alakítja a Grace of Monaco című életrajzi filmben, a Werner Herzog rendezte Queen of the Desert-ben Gertrude Bell felfedezőnőt kelti életre.

Az eredeti Szemekbe zárt titkok egy ügyvéd története, aki nyugdíjba vonulva elhatározza, hogy regényt ír, amely egy megtörtént bűnügyen alapszik, amelynek a munkája révén ő is tanúja volt. Ezzel talán lezárhatja az ügyet, amely azóta is kísérti. A történet egy kegyetlen gyilkosság krónikája, melyet 1973-ba Buenos Airesben követtek el, és amelynek tettesét nem sikerült elfogni. A férfi azonban a múlt feltárásával a saját érzéseivel, döntéseivel is szembesül, beleértve a főnöknője iránt érzett beteljesületlen szerelmét.