Női Robin lesz Ben Affleck saját Batman-filmjében?

Az új Batman-főgonosz spoilerezett egy nagyot a jövő tavaszi forgatásról. Képregényfilmes Híradó.

Joe Manganiello, a Ben Affleck-féle, önálló Batman-mozfilim, a The Batman egyik főszereplője elspoilerezett egy-két dolgot a napokban a Warner legújabb szuperhősfilmjéről. Az ET Online-nak adott interjújában például arról beszélt, hogy Affleck 2017 tavaszán fogja elkezdeni a forgatást, és Manganiello már alig várja a közös munkát, mert óriási arcnak tartja Hollywood egykori szívtipróját, aki egy ideje már sztárproducer és -rendező.

robin.jpg

Manganiello egyébként Slade Wilsont, alias Deathstroke-ot alakítja majd a filmben, aki egyfajta "gonosz Batman": ő is nindzsáknál tanult, és imád éjszakánként maszkban és fekete cuccokban önbíráskodni a bűnös nagyvárosban. A 39 éves Joe Manganiello emellett egy vicces videót is kirakott arról, hogy Anna Kendrick lesz az új Robin:

A női Robin téma ráadásul Ben Affleck és Anna Kendrick egyik közös interjújában is előjött, amikor épp legújabb filmjüket, A könyvelőt népszerűsítették az MTV-n, Kendrick pedig egy vicces Robin-maskarában magyarázott arról, milyen jó lenne valami szuperhősfilmben játszani, mostanában úgyis ráér.

Naná, hogy a rajongók ezek után azonnal elkezdték gyártani az olyan mémeket, ahol Anna Kendrick az új Robin:

A női Robin egyébként nem is annyira ördögtől való dolog, mert már Frank Miller is egy ilyen karaktert írt és rajzolt 1986-ban a The Dark Knight Returns című kultképregényébe, amiből elég sok elem (például a Supermannel drabális páncélban verekedő Batman) is átkerült a Warner-filmekbe.

tumblr_mzcpmb3o5i1scp23ko1_1280.jpg

A The Batman valószínűleg 2018-ban kerül mozikba, de pontos ütemterve a premierrel kapcsolatban egyelőre még nincs a Warnernek. (via Movieweb)