Péntek a Szigeten

Tegnap nagyon kimulattam magam, a gyerekek sem tudtak játszani, az asszony is nézett, jó a szabadság! Ma lassítok a tempón, de leállítani nem lehet! Stratégiát váltok, nem én téblábolok a lakásban fesztivált imitálva, hanem leülök az egyetlen asztalhoz, közvetlen a sörös rekesz mellé, és a színpadokat fogom idevarázsolni! Érdekes, hogy ez csak most jutott eszembe, így még pihenhetek is.

A családi elégedetlenség szerencséjére a mára kinézett előadók kevés színpadi mozgatással megidézhetők, a szabadidős tevékenységeket meg hátradőlve fogom mímelni. Mivel már korán a konyhába süt a nap, ezért medencéről ábrándozok, így kapóra jön a kezdés a Pool fiúzenekarral a Light Stage-n, akik indie-diszkójukkal kellemes löketet adnak az indításhoz, kicsi szóviccel. A Hajógyár Matinén ma sem nyerek semmit, ezért egyből a nagyszínpadot hívom magamhoz, és mivel már tisztáztam, hogy nincs köze az operához, ezért meghallgatom Azahriah-t. Nagyon kellemes kis zene volt, most már csak a kora esti üresjáratot kéne átvészelni valamiféle köztes tevékenységgel.

Azt hittem, ez a sörözés lesz, de porszívóznom kellett a szekuriti parancsára. Ahogy végeztem, a gangra menekültem, és hívtam Bélát, de Belau vette fel. Így sem volt rossz, egészen megnyugodtam a chill muzsikától, valamint találtam egy csendes zugot a hátsó lépcsőnél. Kineveztem Hajógyár Petőfi Stage-nek, ide még később biztosan visszajövök ma, Anima Sound-dal a fülemben! Jaj, és akkor lesz a Krisz Rudi is! Gyors döntés volt.


Addig is visszaidézem a nagyszínpadot, ahol a népszerű Stromae zenél éppen. Hm, maradjon a népé szerintem, de most már megvárom itt Justin Biebert, aki híres! Ennyit tudok róla. Betettem a képmagnóba, klippekben elég jó. Remélem, a színpadon is megfelelő lesz, de nem tart elég soká, elvégre pénteken legálisan fent lehet maradni még tovább! Szerencsére a Dropyardon ki lehet húzni a hajnali levezetőig, mégpedig nem kisebb srácokkal, mint Krúbi, Mango és Cadik! Gyerekkorom sztárjai még mindig nyomják.

Mondanám aztán, hogy Bon Bon-nal dicsérd a napot, de nevetek, és inkább a Doors Emlékzenekart ajánlom magamnak, eredeti Doors kazettán. Az Everness Chillben hajnalig lehetne DJ szettekre illuminálni, de holnap vásárolnom kell, hogy megint elengedjenek a Szigetre. Bár már kicsit belekaptunk, azért még csak most jön a hétvége!