Péntek az EFOTT-on

Péntek lévén ma erősebb programozást tervezek, ráadásul a feleségem éjszakás, ami egy családi szponzorációval ér fel, nem zavarja nézéssel az otthoni fesztiváltevékenységet. Több sör figyel a hűtőben, és felkerül a munkavédelmi papucs is, hátha kitáncolom a szekrényt. Ma nem adunk helyet a tinglitanglinak!

A jóga ma is ugrós, pláne, hogy a korai este előtt el sem kezdjük a kimerítést igénylő szobatánc ivással című karitatív ténykedést. A helyszínen azért javaslom A sport és a mentális egészség összefüggései elnevezésű előadást, hátha végre kiderül, hogy miért is sokkal jobb aludni. Aztán feküdjetek le a sátorba, hogy rápihenjetek a bulis részére, én majd addig a konyhában leszek. Az első amit kezdésnek kinéztem a Drop the Cheese (szeretem a sajtot és mosolyogni is), de ő éppen Korda Gyuri bácsit játszik, azt meg már láttam tegnap, pattanok. Aztán elég komolynak gondoltam a Paddy and the Rats-t, jeee patkányok, de aztán megláttam a tangóharmonikát, és kérdés nélkül tovasiettem, mielőtt még belevágnak egy sanzonba.

A Soproni Nagyszínpadon a Wellhello kezd éppen, na, ennyit a kemény napról! Már majdnem leültem Familia Kft-t nézni, mikor rájöttem, hogy Blahalouisiana! Rossz éppen nem volt, de én Lujzát lecserélném egy bőrkabátos faszira, menne jobban a menőség.De legalább kipattant a feles is, nem magányoskodik már a sör! A Blaháról átutazok a Margaret Island-ra, nincs messze, mert egymás után. A zene nem lenne rossz, csak hát a Margit! Mivel erős napot terveztem, gyorsan leDzsúdlózom őket. A zene javulhatna, de legalább a hangzás markáns. Maradok itt, bontok még, a napnak pont az az időszaka jött el, amikor tekerd fel a szőnyeget, mehet a tánc. Sajnos a Halott Pénz eléggé az, úgyhogy átvágta a HSUP színpadhoz, ahol kedvenc írom zenél éppen, a Krúbi! Na, azt hiszem, ő volt az végül, aki miatt megérte, hogy lerepült a papucsom, és eltörte a gipsz Dávid szobrot, de a feleségem éjszakás, reggel fáradt lesz észrevenni.

Szeretem a humort, ezért még megpislantóm Beton.Hofit, aki, mint kiderül, a zenében is járatos. Nem rossz volt, tehát úgy döntök, hogy maradok még egy kicsit, mert a Lil Frakk elég keménynek tűnik névleg, hogy lezárhassuk jól a napot. Sajnos nem, őt még Károly bácsi is hazazavarná Lukréciához, mert nem volt jó. Mivel alaposan előtérbe helyeztem a szofisztikált italozást és alaposan a táncrevü pulzusán tartottam kezemet, jobb, ha én is hallgatok a fejemben lévő Károly bácsira, és nyugovóra térek, hogy kipihenjem magam jövőig.