Pihenjük ki az ünnepeket ezekkel a programokkal

Csak dőlj hátra, és élvezd ki a hét utolsó napját és az év utolsó vasárnapját! Jó böngészést hozzá!

Álomutazó - mesemusical

Online, december 27., 9h, 14h

Az Álomutazó mesemusical egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik.  A videó a 2017 karácsonyán a BOK csarnokban bemutatott előadás felvétele.

A Játékkészítő - pop-show-musical

Online, december 27., 9h, 14h

A Játékkészítő pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét. A videó a 2015 karácsonyán a SYMA csarnokban bemutatott előadás felvétele.

Vaskakas Bábszínház: Óz - Évzáró online matiné

Online, december 27., 11h

L. Frank Baum világsikerű klasszikusa pazar kiállításban a Vaskakas Bábszínház nagyszínpadán! Ingyenes évzáró online Matiné 11 órától, a Vaskakas Bábszínház YouTube csatornáján.

Budapest Bábszínház: Gengszter nagyi

Online, december 27., 15h

A Gengszter nagyi főhősei egy unalmasnak látszó, a családja által elhanyagolt öregasszony és 11 éves unokája, az önbizalomhiánnyal küszködő Ben. Az előadás érzékenyen, rengeteg humorral szól nagymama és unokája különös barátságáról, és arról, hogy bár 11 és 78 évesnek lenni sem könnyű, sosem késő elkezdeni játszani.

Pesti Magyar Színház: Rumini

Online, december 27., 11h

A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A több, mint 150 előadást megért színpadi sikerdarabban Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, december 27., 17h

Móser Ádám minden délután rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít. 

Egy időben | Szabó T. Anna és Dragomán György exkluzív online tárlatvezetése

Online, december 27., 18h

Szabó T. Anna és Dragomán György tart exkluzív online tárlatvezetést a Műcsarnok tereiben, ahol kilenc képzőművész önálló tárlatai kapcsolódnak össze egy kiállítás-együttessé.

Zene elvitelre: Ruah az iFből

Online, december 27., 18h

Ruah héberül szellő és lélek. A vidámság ráadás. Közreműködik: Somogyi Péter (harmonika, gitár), Vincze Miklós ének (ütőhangszerek). A koncertet pedig itt tudjátok követni. 

AATB Stream Karácsony az erdei kunyhóból

Online, december 27., 18h

"Akármilyen bizonytalan volt ez az év, egy valami biztos: mi idén is hozzuk nektek a megszokott zenekari karácsonyi bulit élőben streamelve - ezúttal egy varázslatos erdei kunyhóból jelentkezünk be. (Feltéve, ha lesz elég koneksön.)" Tartsatok velük! 

Orlai Produkció - Füge Produkció: Hernádi Pont

Online, december 27., 19h

"Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. És már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni mi volt, mi lesz... z az est rólam szól! Szerintem szórakozni fognak. Én is szórakoztam, amíg kigondoltam." Az előadást jegyvásárlást követően tudjátok követni. 

Átrium: Minden nagyon jó lesz

Online, december 27., 19h

A gazdagon megfestett karakterek szellemessége a bennük rejlő félelmekkel és nárcizmusukkal társul, s mindebből könnyen pergő, eredeti és okos helyzetek és párbeszédek születnek: a vádló önvizsgálat és a fekete humor egyedi pillanatai.

Budapest Bár - Karácsonyi koncert

Online, december 27., 19h

A Budapest Bár bármelyik online koncertje csodás közös családi program. A Budapest Bár idei koncertjén főleg az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalai szerepelnek. Az előadást Keresztes Tamás Jászai díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével.

Pinceszínház: Bányavirág

Online, december 27., 19h

A Pinceszínház a második online színházi előadására készül, a repetoárjuk egyik sikerdarabját, a Bányavirágot tekinthetitek meg interneten keresztül december 27-én 19.00 órától.

Kodály kórusművei - Karácsonyi koncert

Online, december 27., 19.30h

Ritka alkalom, hogy Magyarország legjobb kórusai közül néhányat egyetlen estén hallhatunk kiváló hazai karnagyok vezetésével – köztük három Kossuth-díjassal. Ez a koncert ilyen: 2017-ben, Kodály Zoltán születésnapján a szerző kórusműveinek legszebb darabjai szólaltak meg, köztük a karácsonyi énekek egyik legszebbike: az Angyalok és Pásztorok.

A legyőzhetetlen nap ünnepe - napünneplés a téli napforduló során

Online, december 27., 20h

A Svábhegyi Csillagvizsgáló GALAXIS ÚTIKALAUZ című tudományos, szórakoztató interaktív élő előadássorozatának következő állomása a Nap körül forog... STAY TUNED. Az élő közvetítés linkjét jegyvásárlást követően küldik el emailben.

Puccini: Bohémélet – keresztmetszet

Online, december 27., 20h

Nem múlhat el a karácsonyi szezon anélkül, hogy a Bohémélet dallamai ne csendülnének fel az Operában. 2020. december 27-én 20:00 órától Puccini remekművének részleteit közvetítik az Operaház Facebook oldalán és az Origón.

RögvEst - Ünnepi különkiadás

Online, december 27., 20h

Az év utolsó RögvEstje! Ünnepelj velük! Az alap Momentán-élmény online. Az előadás linkjét a vásárlást követően e-mailben fogod megkapni.

Örkény István Színház: Diggerdrájver

Online, december 27., 20h

A december 6-i élő előadás felvétele. "Nehézgépkezelő vagyok. Közérthetőbben: markológépes. Itt Londonban: digger driver. A nyelvtudásom alig haladja meg az alapfokot. Nem szerencsét próbálni jöttem, hanem jövőt biztosítani a nyolcéves gyerekemnek, és tisztességes fizetést találni magamnak..." Jegyvásárlás az e-szinhaz oldalán.

Radnóti Színház: Iván, a rettenet

Online, december 27., 20h

Valahol egy kelet-európai tengerparton áll egy földszintes társasház, háttal a tengernek. A középszerűsítési program keretében lakógyűlést hív össze Iván Vasziljevics, a házmester. Az egyik lakó, Tyimofejev időgépnek nevezett koholmánya egy véletlen folytán működésbe lép... Jegyvásárlás az e-színhaz oldalán.