rabiga - megjelent Dzsúdló kislemeze

A “rabiga” Dzsúdló töltési, keresgélő fázisának dalait gyűjti egy káosz-csokorba. Az EP-n a már megjelent "kelet" és "lánc" mellett 3 új dal debütál, köztük egy Desh-sel közös kollab is.

A “rabigaDzsúdló idei kísérletezéseinek gyümölcse. "A nyári szezon előtt több időt töltöttem otthon, teljesen besüppedtem a keleti országrészbe, az elhagyatott tájak romantikájába. Ez a téma köszön vissza a kislemez címében, illetve a "kelet" és a "két év" című számokban is. " - mondta Marci az EP-ről.

A "rabiga" vállaltan egy egyveleg kislemez, amely készítésénél a határfeszegetés volt a cél. Az EP-n Dzsúdló egy új producerrel, illetve új feat-tel is kísérletezett.

Forrás: supermanagement

A kislemez egyik kiemelt dala az "egyszerű", amely újszerű hangzásával és dobszámával hívja fel magára a figyelmet. A számhoz Salvatore Giuliano rendezésében készült egy videoklip, amelyben elveszett karaktereket követünk a belgrádi apokaliptikus miliőben. Az albumon megjelenik még a "két év", amely a vájtfülűek számára ismerős lehet - a szám egy részlete már felcsendült Dzsúdló Pepsivel közös kampányában.

Az EP legnagyobb sokkolója a "díva”, egy Dzsúdló - Desh kollab. "Szerettem volna még egy fura, váratlan elemet bevonni a lemezre, és egy Desh-sel közös dal pont ilyen. Egyikünk közönsége sem számít rá, és rohadtul működik. Izgalmas, amikor egy ennyire nyers valami történik zeneileg. "

A töltési fázis után folytatódik a munka: az EP valójában bemelegítés egy nagylemezhez, amely jövőre érkezik a tervek szerint.