Roman Polanski egykori áldozata reméli, hogy Tarantino már rájött, hogy egy barom volt

Reagált a 15 éves Tarantino-interjúra a nő, akit Roman Polanski 13 évesen megerőszakolt.

Botrány botrány hátán: Tarantinónak elég pocsék hete van, amit tegnapi cikkünkben mi is összefoglaltunk, és azzal a 2003-as, ismét a figyelem középpontjába került interjúval is foglalkoztunk, amiben megvédte Roman Polanskit. Azt mondta, hogy 1978-ban "csak" a törvények szerint erőszakolta meg az akkor csak 13 éves Samantha Geimert.  Szerinte a megerőszakolás egy erőszakos cselekedet, és mint olyan, az egyik legsúlyosabb bűntény, de nem lehet ezzel a kifejezéssel csak úgy dobálózni. Ez olyan, mint amikor lerasszistáznak valakit, mert nem minden esetben igaz - tette hozzá.

Forrás: Wikipedia

 

Geimer a  New York Daily Newsnak nyilatkozott az ügyben, és reméli, hogy Tarantino tisztában van vele, hogy hibázott, mikor 15 évvel ezelőtt így vélekedett. "Remélem, nem csinál magából seggfejet azzal, hogy továbbra is ilyesmiket beszél." Az előkerült interjú nem rázta meg különösebben, de sokkal jobban érezné magát, ha a rendező belátná, hogy egy barom volt. Geimer meg fog neki bocsájtani, és nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak erről az egészről - ő ott volt, tudja mi történt, és semmi szüksége arra, hogy mások mondják meg, hogy milyen azt átélni, ha 13 éves korában megerőszakolják az embert.

Az internet népe azonban nem kegyelmez: egymás után küldik el a pokolba a rendezőt. Hamarosan minden bizonnyal kiderül, hogy mindezek hogyan befolyásolják készülő filmjének előkészületeit, ami '69 nyarán játszódik, háttérben a Manson gyilkosságokkal, illetve a még csak tárgyalási fázisban lévő, R-es besorolású Star Treket. (Forrás: NME)