Saját filmet kaphat a Kong: Koponya-sziget egyik szereplője

Lehet, hogy a nézők jobban megismerhetik John C. Reilly karakterének, Hank Marlownak a történetét. Vigyázat, a cikk spoileres!

King Konggal és Godzillával sokszor találkozhatunk majd a mozivásznon az elkövetkezendő években, 2019-ben jön a Godzilla: King of Monsters, majd 2020-ban a Godzilla vs. Kong. A Movieweb szerint pedig elképzelhető, hogy  a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts hozzácsap még egy filmet az eddig bejelentettekhez, és ennek főszereplője a nemrég bemutott film Hank Marlow nevű karaktere lenne. Na, és akkor innen jön a spoileres rész

Koponya-sziget azzal indul, hogy Marlow  (John. C. Riley)  vadászpilótaként légiharcba keverdik, és ellenfelével, a japán Gunpei Ikarival a címbeli szigeten kötnek ki. Az elkövetkezednő években jó barátok lesznek, és persze találkoznak az itt élő furcsa lényekkel is. 

"Szoktam azzal viccelni, hogy a szörnyek nagy összecsapása helyett engem személy szerint jobban érdekelne egy 30 millió dolláros film, ami a fiatal Hank Marlow szigeten töltött éveiről szólna. Egy furcsa, bizarr, szörnyes vígjátékra gondoltam Hankkel és Gunpei-jel" - nyilatkozta Jordan Vogt-Roberts.

Hogy tényleg lesz-e valami ebből a filmből, az egyelőre nem biztos, de elvileg - legalábbis ami a történeti folytonosságot illeti - nincs akadálya.