Schwarzenegger akcióvígjátékkal tér vissza

Bár a Terminator 5 és a Szabotázs nem mindenkinek jött be, a 68 éves Arnold Schwarzenegger továbbra is akkora energiával gyártja az akciófilmeket, mintha egyetlen nap sem telt volna el a 2003-as A gépek lázadása óta. Legújabb filmje a Why We're Killing Gunther lesz, ami állítólag csak annyira fogja komolyan venni az akciófilmes zsánert, mint amennyire a James Bond-paródiának is beillő True Lies tette.

A sztori egy csapat bérgyilkosról szól majd, akiknek már nagyon elegük van a címbéli Güntherből, minden idők legjobb és legnagypofájúbb zsoldosából. A csapat egyik nap úgy dönt, hogy elteszik láb alól a bérgyilkosok ászát, de az akció csakhamar egy veszélyes macska-egér kergetőzésbe csap át, ahol leginkább Günther alakítja a játékszabályokat. Komoly összegben mernék rá fogadni, hogy a jó öreg Arnold Günthert fogja alakítani, de erről egyelőre nincs hivatalos infó.

A Why We're Killing Gunther lesz az eddig csak színészként ismert Taran Killam rendezői debütálása. Schwarzenegger mellett Cobie Smulders, Bobby Moynihan, Paul Brittain, Kumail Nanjiani, Randall Park és Ryan Gaul is szerepelni fognak a filmben - írja a Geektyrant. Kérdés persze, mennyire lesznek vevők a nézők Arnold újabb dilijére, mert a T5-től is sokat vártak a stúdiók, de épp hogy csak összekapart 440 millió dollárt a mozikban.