Scorsese megint kaszinózik

Erre biztosan felkapja mindenki a fejét: összeáll Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro egy olyan film kedvéért, amit Martin Scorsese rendez!

Ön kaszinót készül nyitni, elképesztően sok pénze van, és imádja a filmeket? Készítessen reklámot a filmvilág legjobbjaival, és egy olyan rendezővel, aki már csinált világhírű kaszinós filmet! A Melco-Crown Entertainment ilyen cég, világszerte számos kaszinóval és szállodával dicsekedhet, és 2016-ban az egykori portugál gyarmaton, az azóta Kínához visszatért Makaón készül egy filmes témájú szórakoztatóközpontot nyitni Studio City néven, és ezt fogja Scorsese reklámozni egy kisfilmmel. A forgatókönyvet az a Terrence Winter jegyzi, aki A Wall Street farkasát is írta, a főszerepet Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro játssza majd. a produceri munkákat pedig a RatPac Entertainment, Brett Ratner cége látja el.

Mondanunk sem kell, hogy Scorsese tökéletesen ismeri a kaszinók világát, hiszen egyik legjobb filmje, az 1995-ös Casino Las Vegas fénykorát mutatta be, igaz, a szerencsejátékok világának nem csak a szép oldalát tárva fel. A kisfilmet vegyük bemelegítésnek a rendező régóta dédelgett tervéhet, a Sinatra című életrajzi eposzhoz, amelynek a tervek szerint Al Pacino és Robert De Niro játssza majd a főszerepét.