Sok érdekességet kidobtak az X-Men: Apokalipszisből

Persze ha benne maradnak, akkor sem lett volna jobb Bryan Singer legújabb szuperhősös filmje.

Vicces videó került ki a hétvégén a Moviewebre, ami felsorol egy rakás olyan kivágott jelenetet és elvetett forgatókönyv-elemet, amivel Bryan Singer megrövidítette az X-Men: Apokalipszist. Nem egetrengető változtatások ezek, és valószínűleg ha benne maradnak a filmben, az ugyanúgy az utóbbi évek egyik leggyengébb szuperhősös blockbustere maradt volna.

Íme néhány érdekes példa, alul pedig a videó:

  • Taylor Swift lett volna Káprázat, aki azon túl, hogy szuperdögös, egy olyan képességgel is rendelkezik, hogy fénnyé tudja alakítani a hangot (elsőre nevetséges, de egy ghettoblaster magnóval már szinte lézersugarakat tud lődözni). A karakter végül nem ekrült be a filmbe, csak egy utalás van rá, amikor az új albumát nézegetik a fiatalok egy lemezboltban.
  • Szegény németországi mutánsunk, Árnyék semmit sem ismer a kapitalizmus fogyasztói társadalmából, bár azt elég nehéz elképzelni, hogy az NDK-ban nem tudott a '80-as években agyfagyasztóan hideg jégkrémet enni, hiszen a Magnum meg a Calippo helyett nekünk is volt Leónk.
  • Apokalipszis nem nézett volna ki úgy, mint egy életnagyságú, béna egyiptomi He-Man akciófigura, hanem az eredeti, képregényes fizimiskája lett volna habszivacs maszkba vésve. Persze az is pont olyan gagyi lett volna, mint Schwarzenegger Mr. Freeze-ként.
  • Az eredeti forgatókönyvben nem a dominaszerkós Psylocke, hanem maga Xavier profeszor lett volna Apokalipszis negyedik lovasa.
  • Rozsomák, azaz Hugh Jackman is többet szerepelt volna a filmben, csak akkor meg kellett volna nyirbálni a tinédzserkedvenc Jennifer Lawrence szerepét.