Stand-up a Budapest Parkban!

A korlátozások enyhültek ugyan, de zárt térben még mindig nem lehet rendezvényeket tartani, ezért (is) úgy döntöttek, hogy a június 1-5. közötti, a budapesti Corvin Dumaszínházba meghirdetett előadásaikat a Budapest Parkban rendezik meg.

A Corvin Dumaszínházas előadásra korábban megváltott jegyek érvényesek az előadásra; amennyiben azonban nem megfelelő neked a helyszín vagy az időpont, a jegyek visszaváltását 2020. június 30-ig tudod kezdeményezni.

Az előadások 20:30-kor kezdődnek. Kérik, hogy érkezz az előadás előtt egy órával, hogy a beengedésnél el tudják kerülni a tumultust. Amennyiben bármilyen COVID-19-re jellemző tüneted van vagy jelenleg is beteg vagy, ne menj el az előadásra.

Az előadás során kérik, hogy a munkatársuk által kijelölt helyet foglald el, és tartsd be a 1,5 méteres védőtávolságot az előadás előtt és azt követően is a büfében. (Ellenkező esetben sajnos a vonatkozó 241./220. sz. (V.27.) Korm. rendelet alapján el kell hagynod a nézőteret).

Amennyiben vacsorajegyet is vásároltál, annak árát visszatérítik.

Jegyvisszaváltási igény kapcsán kérjük, írj az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@dumaszinhaz.hu

Amennyiben esőnapra kerül sor, az előadást másnap 18:00 órai kezdettel ugyanazon a helyszínen tartják meg – pénteki előadás esetén az azt követő hétfőn.

Az előadások listáját itt találhatod.