Szatyorból lőni - Tiszta szívvel előzetes

A jó magyar filmet meg kell becsülni, és Till Attila második nagyjátékfilmje a most megjelent trailer alapján nagyon jónak ígérkezik, sérülékeny kerekesszékes bérgyilkosokkal és egy egész furcsa alvilággal.

Eddig csak annyit tudtunk, hogy Till Attila Tiszta szívvel címen filmet forgat mozgássérült bérgyilkosokról, de most kijött az első előzetes, amely megmutatja a karaktereket és vázolja a cselekményt, legfőképpen pedig ízelítőt ad a hangulatból. Adott a hosszúhajú, morcos Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Társas játék), akiről kiderül, hogy csak pár éve került tolószékbe, és nem is szándékozik abban maradni, csajozik is, és azt is megtudjuk, hogy bérgyilkos, bár annak még ki kell derülnie, hogy a pénzért csinálja, vagy valami másért – mi az utóbbira tippelünk. Aztán előkerül néhány szintén kerekesszékes srác (Fekete Ádám és Fenyvesi Zoltán), akikkel hősünk valamiféle rehabilitációs intézetben haverkodik össze és beavatja őket a bizniszbe és az édes életbe. Bár akadnak klisék első blikkre is, de az előzetes erősen nyit – Thuróczyt figyelmeztetésként combon szúrják, de fel sem veszi -, és végig izgalmas marad, akcióval, bulival, csajokkal és kutyákkal, és valamiért mindig szatyorból lőnek benne. A film a Laokoon Filmgroup gyártásában, Stalter Judit producer vezetésével készült – csak emlékeztetőül, ők álltak a Saul fia mögött is.. 

Nézd meg a Tiszta szívvel előzetesét itt:

A hivatalos szinopszis:

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekessszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú. 

Bemutató: 2016. április 28.