Szerencsekerék: óriási bénázás ment az első fordulóban

A játékosnak már csak négy betűt kellett volna kitalálnia, de leblokkolt.

A végletek játéka volt a legutóbbi Szerencsekerék, láthattunk fogalmatlan civil játékost és egy hasonlóan felkészült sztárvendéget, akinek viszont nagy szerencséje volt.

Krisztit, akiről kiderült, hogy mérlegkészítési szakértő, és Hangyás a vezetékneve, már az elején megizzasztotta egy feladvány, pedig az összes mássalhangzó felkerült a táblára. Kasza Tibi ekkor már azon poénkodott szarkasztikusan, hogy tényleg nagyon nehéz a feladvány, és ennyiből nem lehet kitalálni, aztán odament a játékos mögé, hogy megnézze, nincs-e valami fénytörés ott, amitől nem látni a táblát. Végül megtörtént az, ami a műsorban nem sűrűn szokott: Kriszti már a nulladik körben ellőtte az ingyen magánhangzóját. Ekkor már csak négy betűt kellett volna kitalálni, de így se ment, így végül a sztárvendég, Pető Brúnó mondhatta be a megfejtést.

Kasza Tibi megkérdezte arról is Brúnót, hogy milyen élmény volt a műsorvezetés (ő volt a Zsákbamacska házigazdája Marics Petivel), majd tesztelte, hogy mennyire menne neki a Szerencsekerék vezetése.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Akadtak még szórakoztató pillanatok az adásban, például amikor a „két csoki közül melyik a fiú?” kérdésre Brúno azt a választ nyögte be, hogy amelyik hosszabb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Brúnó végül a fődíj játékba is eljutott, ahol az esélytelenek nyugalmával kezdhetett bele a találgatásba, mert nagyon kevés betűt forgatott ki. Sikerült mégis kitalálni a feladványt, amin a legjobban ő lepődött meg. A borítékban még 800 ezer forint lapult, így összesen 3 és fél millióval távozott. Illetve távozott volna...

 

... de olyan nagyvonalú volt, hogy a nyereményét végül három részre osztotta, és a másik két játékostársának 1-1 millió forintot adott ajándékba. Ez igen!