Színészek, akik soha nem szerepeltek együtt, pedig kellett volna

Melyik az a legendás testvérpár, aki soha nem dolgozott együtt, és ki lenne Margot Robbie vagy Tom Cruise tökéletes partnere?

Még ha két színész ugyanabban az időszakban ugyanolyan típusú filmekben szerepel is ugyanazon rendező irányítása alatt, nem mindig dolgoznak együtt. A rajongóknak könnyű álomcasting-listákat összeállítani, de a filmipar kicsit bonyolultabban működik. Abba, hogy a látszólag ideális párosítások miért nem jöttek össze, most nem megyünk bele, csak mutatjuk a kedvenc duóinkat.


Daniel Day-Lewis & Christian Bale

Forrás: 20th Century Fox

 

Daniel Day-Lewis és Christian Bale egyaránt arról ismertek, hogy 100%-ban elkötelezik magukat a szerepeik mellett, és képesek eltűnni bármilyen karakterben, ráadásul honfitársak is, mégsem szerepeltek még közös filmben.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images

Bár mindkét angol színész hasonló színészi stílussal és lenyűgöző hangterjedelemmel rendelkezik, a különbségek is jelentősek. Day-Lewis híresen introvertált, és ritkán ad interjúkat. Valószínűleg soha nem jutott volna eszébe olyan nagy horderejű szerepeket elvállalni, mint Bale, aki három filmen át Batmant alakította, és az MCU-ban is szerepelt. Day-Lewis mostanra visszavonult a színészkedéstől, így ha nem gondolja meg magát (újra), nem fogjuk közös filmben látni Bale-lel.

 

Emma Stone & Colin Farrell

Forrás: Searchlight Pictures

 

Emma Stone a fékezhetetlen agyvelejű Yorgos Lanthimos aktuális múzsája, akinek korábban Colin Farrell volt a kedvence. Farrell különös, fanyar humorával tökéletesen illett Lanthimos sajátos stílusához A homár és az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmekben, míg Stone A kedvencben, a Szegény párákban és az ősszel érkező A kegyelem fajtáiban mutatta meg, hogy mennyire otthon érzi magát Lanthimos univerzumában.

Forrás: port.hu

 

Stone és Farrell Hollywood legjobb komikus színészei közé tartoznak, izgalmas lenne őket együtt látni Lanthimos egyik jövőbeli projektjében, vagy bármelyik másik filmben.


Elvis Presley & Marilyn Monroe

Forrás: port.hu

 

Elvis Presley és Marilyn Monroe koruk két legnagyobb szexszimbóluma volt, de soha nem találkoztak egymással – legalábbis a mozivásznon. Mindketten szerepeltek musicalekben, és mindkettőjüknek hatalmas rajongótábora volt. Lehetséges, hogy egyszerűen túl sok lett volna a két dudás egy csárdában, pláne hogy Elvis filmjeit kifejezetten az énekesre szabták, és lehet, hogy nem akart Hollywood egyik legfényesebb csillagával osztozni a színpadon.

Mindkét előadó az 1950-es években volt népszerűségének csúcsán, de Monroe sajnos 1962-ben, 36 évesen elhunyt, így később sem jöhetett össze a nagy találkozás, ami bizonyára film- és poptörténeti pillanat lett volna.


Margot Robbie & Chris Hemsworth

Forrás: Roy Rochlin / WireImage / Getty Images

 

Margot Robbie és Chris Hemsworth ausztrál színészek hasonló karrierutat jártak be. Mindketten a népszerű ausztrál szappanoperákban pallérozódtak: Robbie a Szomszédok, Hemsworth pedig a Home and Away című sorozatban. Nem sokkal később mindketten átigazoltak az amerikai filmiparba, és mára Hollywood legjobban kereső sztárjaivá váltak. A hasonlóságok ellenére még nem szerepeltek közös filmben.

Robbie és Hemsworth azonban egyaránt nagyon keresettek, így jó esély van rá, hogy útjaik a jövőben keresztezik egymást.


Shirley MacLaine & Warren Beatty

Forrás: port.hu

 

A Gyllenhaalok, a Skarsgårdok, az Affleckek, a Cusackek, a Sheenek - a filmipar hemzseg a színészcsaládoktól, akik gyakran közös produkciókban szerepelnek. Warren Beatty és Shirley MacLaine esete más volt: a testvérek mindketten koruk leghíresebb és legsikeresebb színészei közé tartoztak, de soha nem szerepeltek ugyanabban a filmben. Pedig zseniális duó lehetett volna belőlük a filmvásznon.

Annak ellenére, hogy soha nem dolgoztak együtt, mindig is támogatták egymás karrierjét. MacLaine már megszerezte első Oscar-jelölését, mire öccse debütált, aki aztán gyorsan utolérte őt, és végül összesen 14 Oscar-jelölést szerzett színészi, rendezői, írói és produceri minőségben.


Tom Cruise & Leonardo DiCaprio

Forrás: James Devaney / Getty Images

 

Sokak szerint Tom Cruise az utolsó igazi akciósztár, míg mások szerint ez a titulus Leonardo DiCapriónak (is) jár. Cruise nem nagyon szeret osztozni a reflektorfényen olyan sztárokkal, akik a szintjén vannak, így sajnos nem láthatjuk például, hogy mi történne, ha DiCaprio kaliberű színészekkel állna össze. Lehet, hogy Cruise a 21. században egyre inkább akciósztárrá vált, de volt idő, amikor ő és DiCaprio hasonló filmekben szerepeltek.

Forrás: InterCom

 

Szemben vele, DiCaprio mindig szívesen társult olyan nagyságokkal, mint Daniel Day-Lewis, Brad Pitt vagy Robert De Niro. Ha Cruise valaha is újra be akarná bizonyítani, hogy ugyanolyan jó színész, mint régen, akkor ezt DiCaprio oldalán megtehetné.

via: ScreenRant