Szívmelengető, ahogy Paul Rudd megvigasztalt egy társai által piszkált kisfiút

A színész a világ legkedvesebb levelét küldte az iskolai bullying áldozatának.

A coloradói 12 éves fiú, Brody Ridder szomorú története azután vált virálissá, hogy édesanyja, Cassandra megosztotta a Facebookon a gyerek iskolai évkönyvét, amelybe Brody csupán két aláírást tudott összegyűjteni,

mivel társai – akik az évek során kiközösítették és folyamatosan bántották – nem voltak hajlandóak aláírni neki.

Szegény gyerek végül saját maga írta bele az évkönyvébe, hogy „remélhetőleg majd több barátot fogsz szerezni”. A szívszorító sztori eljutott A Hangya-filmek főszerepét alakító Paul Ruddhoz is, aki egy FaceTime-hívással vette fel a kapcsolatot a családdal. A színész és a kisfiú beszélgetése során kiderült, hogy mindketten szeretik a sakkot, a vívást és a dinoszauruszokat, szóval a dolog nemcsak udvariassági érdeklődés/saját népszerűségét növelő húzás volt a sztár részéről.

Paul Rudd A Hangya és a Darázsban. Forrás: Fórum Hungary


Rudd ráadásul nem állt meg itt, és egy Hangya-sisakot, illetve egy saját kezűleg írt levelet is eljuttatott Brodyhoz. „Kedves Brody! Nagyon jó volt veled beszélgetni a minap. Fontos, hogy megjegyezd: ha az élet most keménynek is tűnik, a dolgok hamarosan jobbra fordulnak.

Ráadásul sok ember szeret téged, és mind azt gondolja rólad, hogy te vagy a legmenőbb gyerek – ezek egyike én vagyok!

Alig várom, hogy lássam azt a sok csodás dolgot, amit majd véghez fogsz vinni. Barátod: Paul” – írta a színész a szívhez szóló levélben.

A Hangya-sisakra pedig Rudd szintén ráírt egy kis bátorító üzenetet: „Jó barátomnak, Brodynak, azokra az időkre, amikor majd meghódítja a világot!” – olvasható a fejfedőn. A megható sztori egyébként a srác édesanyja, Cassandra Ridder Facebook-posztja után terjedt el, amelyben nemcsak csodálatos embernek nevezi Paul Ruddot, de arról is beszámol, hogy a fia és a sztár azóta is chatelnek. Újságíróknak pedig elárulta, hogy Brody szinte eksztázisba került, amikor megkapta Rudd ajándékait.

A kiközösített kisfiú története egyébként nemcsak a Spinédzserek sztárját hatotta meg, hanem Amerika-szerte iskolások tömegeit,

akik felkeresték a srácot a sulijában, és kedves bejegyzésekkel írták tele az évkönyvét (erről is található több poszt Cassandra Ridder Facebook-oldalán).


(via The Guardian)