Szombati programajánló

Bár még csak szombat van, indul az őszi vásár és piac szezon, megfűszerezve egy kis mindenmentességgel, és lokomatív jósággal, reméljük, az időjárás is megengedő lesz. A mozgalmas napközi után meg jöhet a napvégi koncert, ami több helyen is várakozik.

IX. Életmód Expo - Kiállítás és vásár a Lurdy házban

Lurdy Ház, szeptember 23-24.

Kiállítás és Vásár 3000 m2 területen, ahol 150 kiállító és változatos programok várják a kedves Látogatókat szeretettel!

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója

Magyar Vasúttörténeti Park, szeptember 23-24.

Idén is várja látogatóit megújult programmal a LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban.

Csak a Mentes Őszi Fesztivál - Minden mentes egy helyen

RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ, szeptember 23-24.

Mi vár rátok a hétvégén? Több mint 50 kiállító, glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, natúr és bio élelmiszerek, natúrkozmetikumok, zero waste környezettudatos termékek, egészségmegőrző szolgáltatások, hatalmas kupon kedvezményekm, workshopok, előadások, mentes közösség, kóstolási lehetőségek, legújabb, mentes termékek, tombola nyeremények, 600 db extra ajándékcsomag az arra érvényes belépőjeggyel, étkezési lehetőség, szakmai segítség

Tribal Market - Indián nyár

Dürer Kert, szeptember 23., 11:00

Volt már egy indián nyaras market, és ez lesz most a következő szűz jegyébe lépő vásár. Most is sok újdonsággal készülnek. Fogadjátok nagy szeretettel a Fandyr zenekart, amely a kétezer évvel ezelőtti Pannónia barbár és antik római zenei világába repít vissza.

HELLO PIAC

Erzsébet tér, szeptember 23., 11:00

Látogass el Te is Budapest legmenőbb design vásárára az Erzsébet térre, és fedezd fel a hazai tervezők és designerek által készített legegyedibb és legkülönlegesebb táskákat, ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs terméket, kézműves gasztro készítményeket, természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, egyedi baba-mama kiegészítőket és játékokat, zero waste és környezetbarát alternatívákat… igazi minőségi kincseket!

Sun & Soda w/ MEDVZA

Akvárium Klub, szeptember 23., 13:00

Idén csak egyszer, de a Sun & Soda, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát. A sorozat helyszíne az Akvárium Klub Terasza, mely erre az időre igazi oázissá alakul: műfű borítást kap, hangulatos árnyékolókat, mini medencéket, rengeteg növényt, extra dekorációs elemeket és az elengedhetetlen flamingók is érkeznek!

Frankel Piknik

Frankel Leó út, szeptember 23., 14:00

Ha úgy érzed, hogy a piknikezés csak akkor igazán menő, ha mosollyal és jókedvvel párosul, akkor ott a helyed! A Frankel Utcabál nem csak az ízekről szól! Zenekarok és előadók szórakoztatnak, megalapozva a jó hangulatot. Megismerkedhetsz a Margit- negyed néhány szereplőjével is, mint a Képező, Habitat, Seedie, Maminiti...,akik szintén megannyi izgalmas workshoppal, programmal készülnek.

Vad Fruttik

Budapest Park, szeptember 23., 18:00

2023 egyetlen nagy Vad Fruttik-bulija Budapesten szeptember 23-án a Parkban! A Vad Fruttik mindig is a kísérletezésről volt híres - lemezeiken egyaránt megfér az igazi rock & roll és a zakatoló elektronika. Tavaly megjelent Elválaszt című anyagukkal pedig minden eddiginél merészebb vizekre eveztek, miközben Likó Marci továbbra is brutálisan őszinte dalszövegekkel ajándékozza meg rajongóit. Idén már csak a Parkban láthatjátok a zenekart nagyszabású koncerten Budapesten, szeptember 23-án.

XJAZZ! BUDAPEST | ÀBÁSE (HU/DE)

BMC - Opus Jazz Club, szeptember 23., 20:00

Ismét Berlin lüktetését hozza el a jazz műfajába az XJAZZ! Budapest szeptemberi kiadása az Opus Jazz Clubban. Két igencsak különböző, de egyformán különleges produkcióval húzzák szorosabbra a zenei szálakat Berlin, Budapest és ezúttal az ukrajnai Odessza között: szeptember 22-én a német trombitás, Sebastian Studnitzky és az ukrán zongorista, Andrii Pokaz légies, elektronikával fűszerezett crossover jazz duóját mutatják be, szeptember 23-án pedig a Berlinben élő magyar producer, Àbáse, azaz Bognár Szabolcs zenei kontinenseket megmozgató, Brazíliát és Nyugat-Afrikát megidéző zenéje szól a klubban.

Martin Kohlstedt

A38 Hajó, szeptember 23., 20:00

A meghitt, érzelmes játékmódjáról és nem mindennapi koncertterem-berendezéseiről ismert német zeneszerző-muzsikus szeptember 23-án tér vissza az A38 színpadára. Martin Kohlstedt a hangszeres zene és az elektronika kiemelkedő zeneszerzői, zongoristái és producerei közé tartozik. Korábbi albumait, a «Tag» és «Nacht», «Strom» és «Ströme», «Flur» és a legutóbbi «Feld» névre keresztelt lemezt és azok feldolgozásait nemzetközi elismeréssel és koncertkörúttal jutalmazták az egész világon.

Totem Tribe - Disko Cobra!

Dürer Kert, szeptember 23., 21:00

Line-up: Mirmur B2B zituli space project, Ikatí, Ferdinand Kornel. A belépés INGYENES!

Free BJC Jam Session: Tálas Áron Trio

Budapest Jazz Club, szeptember 23., 22:30

A Free BJC Jam Session esteken hétvégéről hétvégére a legismertebb és legnépszerűbb hazai zenészek alkotnak spontán formációkat. A késő éjszakába nyúló örömzenélések alkalmával bármi megtörténhet. Az elmúlt években meglepetésszerűen felbukkanó világsztárok és a legkülönbözőbb országokból érkező hobbizenészek egyaránt csatlakoztak az elsősorban vérbeli bebopot megszólaltató triókhoz.