Szombati programajánló

Újfent bőséges szombatnak nézünk elébe, ami a programokat illeti. Remélem, nem eszi el őket a vasárnap elől, bár az is igaz, hogy másnap pihenés van, nem munka. Sport, mozi, életmód, vásár, mind megtalálhatóak a délelőtt, illetve délután folyamán, hogy aztán estére beinduljon a táncoslábú buliparti!

Megállíthatatlan - Sportmotivációs Fesztivál
UP Újpesti Rendezvénytér, január 27., 9:00

Ez az életed meghatározó sporteseménye. Tudod miért? Mert a mozgás fejben kezdődik! Kezdő, hobbi, profi sportoló. Más sportágak, különböző edzéstervek, sokféle eredmény. De mindenkit ugyanaz a kulcsfontosságú pszichológai tulajdonság irányít: a motiváció. Ahhoz, hogy valódi, hosszútávú sikerélményt érj el, meg kell találnod és ismerned kell a motivációd valódi természetét.

Pedagógus Expo 2024
Budapest Kongresszusi Központ, január 27., 9:30

Újra megrendezik az év pedagógiai eseményét, a Pedagógus Expot. Helyszín, ahogy az előző évben is a Budapest Kongresszusi Központban. "Legyünk még büszkébbek rá, hogy pedagógusok vagyunk!"

A film kedves, fordulatos, humoros fordulatain jól szórakoznak felnőttek és gyerekek egyaránt. Miközben izgulnak és nevetnek Vilkó kalandjain, megismerik a tópart élővilágának életét, az évszakok hozta változásokat, és olyan komoly kérdésekről is szó esik, mint becsület, felelősségvállalás, segítségnyújtás és tolerancia.

X. Életmód és Ásvány Expo - Kiállítás és vásár
Lurdy Ház, január 27., 10:00

Kiállítás és Vásár 3000 m2 területen, ahol 150 kiállító és több mint 50 változatos program várja a látogatókat! Számtalan érdekes termék és szolgáltatás található meg a rendezvényen.

Kirakodóvásár, kutúrzsibi, használtcikk piac...mindegy hogy hívod, a lényeg, hogy olyan hely, ahol lehet turkálni régi cuccok között. Ha a padlást már kimaxoltad, menj és nézd meg mi rejtőzik a másokéban. Érezd a kutatás izgatott illatát.

Mary Cassatt: A modern nő portréja
Várkert Bazár, január 27., 18:00


Az Exhibition on Screen angol képzőművészeti dokumentumfilm-sorozat következő epizódja, a MARY CASSATT: A MODERN NŐ PORTRÉJA 2023 szeptemberében jelenik meg a hazai művészmozikban. Cassatt radikális képein a nők művelt, világra nyitott társasági lények. Ez gyökeres szakítást jelentett a nők korábbi, tárgyiasító ábrázolásmódjával.

Jégdiszkó w/ Dj Thomas

Budapest Park, január 27., 18:00

Jégdiszkó a Budapest Parkban január 27-én! Meleg italok, ételek, fények és DJ Thomas pörgős zenéi várnak majd rád!

Alapi Power Band

Analog Music Hall, január 27., 19:00

Ez, a valójában “supergroup” közel 10 éve alakult. Tagjai különböző nagysikerű formációkból ismerhetők. Koncertprogramjukat azokból a népszerű, ma már klasszkus rock dalokból állították össze, melyeket mindannyian nagyon szeretnek és melyek ikonikusnak számítanak a világ minden részében. Elhangzanak Deep Purple, Whitesnake, Jimi Hendrix, Toto, Jeff Beck, Led Zeppelin klasszikusok.

BLIND MYSELF
Dürer Kert, január 27., 19:00

Az utolsó nagy sikerű Blind Myself koncert, a 2022-es Emlékeztető Szuri 2. után a zenekar kiadott egy új lemezt. "Az idő dönti el-t" a közönség és kritikusok is a csapat egyik legjobb lemezének nevezték. A lemezbemutató eseményen az új dalok mellett a korábbi Blind repertoárból is meríteni fog majd a banda, 2024. január 27-én a Dürer Kert nagytermében.

A Napkutya zenekart olyan különböző műfajokból érkező zenészek alapították, akik más formációkban már korábban is megfordultak a legnagyobb hazai színpadokon. Céljuk egy sodró lendületű, nyitott szellemiségű új banda létrehozása volt, amely a zenekar saját meghatározása szerint BuddhaPopPunkként jellemezhető. Napkutya megalakulása után rendkívül gyorsan végigkoncertezte az ország legmeghatározóbb színpadait. A 2012 és 2015 között tartó, aktív időszakában szinte az összes hazai fesztiválon megfordult, majd 2015-ben feloszlott, nemrég azonban újratervezte magát és ismét megindult a világot jelentő deszkák felé.  

ROBOT Rock • A belváros rock diszkója
Robot,  január 27., 22:00

Hetente 2 alkalommal vár a belváros rock diszkója, a ROBOT Rock a legnagyobb rock és metál  himnuszokkal egészen reggelig!  

CYBERPUNX 5.0
A38 Hajó,  január 27., 23:00

A legnagyobb cyberpunk buli Budapesten, audiovizuális utazással a kibertérből a tánctérre!  CYBERPUNX dj-i újra a legdurvább sötét synthwave-től a midtempo-n át egészen EBM-es dark techno-ig merülnek a stílusokba. Quixotic, az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője, a Stranger Synths és Waves bulik rezidense, valamint Megahit biztosítja majd az autentikus hangzást, hozzájuk csatlakozik a régi Neonhullám bulikból jól ismert Gridscape, aki klasszikus synthwave szett helyett, most sötétebb kiber techno dalokkal színesíti az éjszakát.  

Sikamlós táncműsorok, masszív drag queenek, éjszakába behajló artisták és egy nemzetközi, csillagközi glamparádé.