Szombati programok

Ezen a hétvégén japánkodással ünnepelheted a tavaszt, de a szombat egyéb csemegéket is tartalmaz! Jótékonykodhatsz a maffiával és a kutyusokkal egyaránt, hogy aztán bel-budán piknikezz. A tavaszi zsongást mozival és/vagy koncerttel rázhatod fel az este.

Tavasz búcsúztató mini vásár. Májusban is megrendezik japános vásárukat, ahol beszerezheted az újabb japán finomságokat, cukiságokat és érdekességeket, miközben élvezed az étlapról választott ínyencséget.

Bel-budai Piknik

Millenáris, május 13., 10:00

Májusi vibrálás a Széllkapu Parkban, ez a Bel-budai Piknik!A Nor/ma Grand, a Zsiráf Buda, valamint a Millenáris együttműködésében, a Villa Sandi támogatásával egy napon át dallamokkal, ízekkel és programokkal töltik be a Széllkapu Parkot!

Belvárosi Kutyafesztivál

Olimpia Park, május 13., 10:00

Menj el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkéntesek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

BIKE MAFFIA - CHARITY FEST 2023

Dürer Kert, május 13., 17:00

A Charity Fest a jó ügyek és a civil szervezetek egynapos fesztiválja a Budapest Bike Maffia szervezésében, ahol a nap egy hatalmas bulival zárul!

Az ember sosem lehet túl öreg az újrakezdéshez: ebben reménykedik legalábbis a három római nyugdíjas, Attilio, Giorgetto és a Professzor. Egy pohár fehérbor és egy trasteverei séta között úgy döntenek, hátrahagyják katasztrofális életüket, és külföldön próbálnak szerencsét, méghozzá egy olyan helyen, ahol a nyugdíjukból jobban megélhetnek. A nagy kérdés azonban az, hogy merre induljanak. Az Azori-szigetek tökéletes célpontnak tűnik, és a három férfi izgatottan vág bele az új kalandba. A nyelvleckéktől kezdve a különös találkozásokig fantasztikus utazás veszi kezdetét…

A Besh o droM sosem megy ki a divatból, egy olyan hang, ami mindenkinek ismerősen cseng. Eltelt 23 sűrű év, nagy és kicsi színpadok között, városi és falusi fesztiválokon. Divatba hozták a feledésbe merült népdalokat, eltérő népek dallamaiban hallják meg a közöset, gyúrják egybe, abban a hitben, hogy a zene csak összeköthet, el nem választhat.

Szekeres x Barbaró

BackStage Pub, május 13., 20:00

Junkies dalok egy szál gitárral Szekeres András és Barbaró Attila előadásában. a Városliget szomszédságában.

Studio11 Evenings: Studio11 feat. Majsai Gábor

A jól ismert zenekar Studio11 Evenings címmel indított nagy sikerű sorozatot a BJC-ben. A kéthavi koncertek alkalmával egy-egy kimagasló énekes vagy hangszeres szólista csatlakozik a formációhoz. Ezen az estén Majsai Gábor csatlakozik a formációhoz.

Message To Hendrix Back to Muzikum!

Muzikum Klub & Bisztró, május 13., 20:00

Ezen a csodás tavaszi szombaton nem más zenél ezen az estén, mint a klub indulásától folyamatosan fellépő Message to Hendrix power trió, amely Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé!

A földönkívüli örömkeltők – HENGE – azóta örvendeztetik meg a közönséget az Egyesült Királyságban és Európában, hogy hét éve landoltak a Föld bolygón. Brilliáns fellépésükkel kiérdemelték a „Best Live Act” díjat az Independent Festival Awards díjátadón, és azóta két elismert albummal, számos turnéval és rendszeres nagyszínpados fesztiválfellépéssel erősítették meg hírnevüket.