Szombati programok

Fesztiválok, mozik, koncertek és további érdekességek feszítik az utolsó nyári hétvégéket, s bár a meleg még marad, az iskola előtt még párszor bele kell csapni a lecsóba! Ehhez ajánlunk pár programot.

Szépséghibás és akciós könyvvásár

Rákóczi téri Vásárcsarnok, augusztus 26., 9:30

Végre ismét a fővárosba érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására! Várnak benneteket a Rákóczi téri Vásárcsarnokban! Februárban és májusban már volt lehetőségetek Budapesten válogatni az Alexandra Kiadócsoport kínálatából, most azonban szinte teljesen új készlettel, más könyvekkel érkeznek – nehogy kifogyjatok az olvasnivalóból! Egy dolog azonban változatlan: a hihetetlenül kedvező árak.

Japánkert Feszt

Szentendrei Japánkert, augusztus 26., 10:00

Tölts egy izgalmas napot a japán tradíciók szellemében és gyönyörködj a Dani Zoltán által létrehozott SZENTENDREI JAPÁNKERTBEN, merthogy Szentendrén ilyen is van:) Látogass el ezen a különleges napon amikor Szentendre amúgy is Éjjel- Nappal Nyitva:)

Dürer BMX Jam by STRT LF

Dürer Kert, augusztus 26., 10:00

Zárjátok a nyarat egy giga BMX verseny és egy mega after keretei között a Kopaszi-gáton!

Nagytétényi ArtTér – rendezvénysorozat

Nagytétényi Duna-part, augusztus 26., 16:00

A nagytétényi Duna-part Dél-Buda egyik különleges értéke, amelyhez a városlakók ugyan szeretnének kapcsolódni, erre mégis kevés lehetőségük van. A Közösség Dél-Budáért Egyesület ezért egy olyan közösségi teret és eseménysorozatot hozott létre, amely beavatkozásmentesen, a természeti értékeket tiszteletben tartva teremt életet a folyóparton. Nyár közepétől egészen szeptember végéig számos művészeti, közösségi és zenei programmal vár benneteket a Nagytétényi ArtTér!

Parádé Remember

Budapest Park, augusztus 26., 16:00

Csak egy nap van...2023. Augusztus 26. Szombat. Budapest Park. A nyár utolsó szombatja 2023-ban sem szólhat másról, csak az önfeledt bulizásról a legnagyobb Parádé Himnuszokra! A 2023-as nyár utolsó szombatján egyetlen estére újra visszahozzák a Budapest Parádék felejthetetlen hangulatát. Ezt a bulit nem szabad kihagyni!

Budapest Roller disco - Rolling summer

MOM Kulturális Központ - MOMKult, augusztus 26., 17:00

Budapest Roller Disco Augusztus 26. Nem is kívánhatsz jobb programot a nyár utolsó hétvégéjére, több okból is érdemes ellátogatnotok idei utolsó kültéri görkoris bulira: 8 keréken szebb az élet, így élvezheted a nyár utolsó napsugarait kellemes zenei aláfestéssel a Sashegy lábánál fekvő Sirály sétány festői környezetében családoddal, barátaiddal!

Egy zseni látomásai - Hieronymus Bosch különös világa

Várkert Bazár, augusztus 26., 19:00. 

Az EXHIBITION ON SCREEN legújabb filmjében egy egyedülálló kiállítást láthatnak a nézők, melynek köszönhetően Hieronymus Bosch művei a világ számos pontjáról most visszatérnek hollandiai szülővárosába. Hieronymus Bosch – Egy géniusz látomásai volt a címe a legnagyobb retrospektív Bosch-tárlatnak, melyet 2016. február 13. és május 8. között mutatott be a Het Noordbrabants Múzeum. 44 fennmaradt műalkotása közül 36 került kiállításra Den Bosch-ban. A világ legkiválóbb múzeumaiból kölcsön kapott alkotásokból rendezett egyedülálló kiállítás lehetővé tette, hogy a fennmaradt alkotásokat új szemszögből vizsgálják a nézők. Több mint 420 000 látogató látta a tárlatot, mely a megnövekedett igények kiszolgálása érdekében hajnali 1-től tartott nyitva.

Neoton Família Sztárjai

Podmaniczky utca, augusztus 26., 20:30

A Neoton népszerűsége abszolút töretlen hosszú évtizedek óta – nem túlzás azt mondani, hogy a boomerek, az X, az Y és a Z generáció szülöttei is ismerik, szeretik időtálló dalaikat. A Neoton Família Sztárjai ebben a formációban 2005 óta játszanak együtt, de egy valami örök: Csepregi Éva és Végvári Ádám, no és a generációkat átívelő, s azokat egymáshoz közelebb hozó felhőtlen bulizás. Most a TE!Feszt színpadán kápráztatják el hatalmas közönségüket.

Bartha & Arnedo Quartet live at BJC lemezbemutató koncert

Budapest Jazz Club, augusztus 26., 20:30

Egy élő legenda, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus- és Szabó Gábor-díjas előadóművész, Egri János két tehetséges fiatal, huszonéves muzsikussal, az “Év Fiatal Jazz Zenésze” 2021. győztesével, a Junior Prima Díjas Egri János Jr.-al, és Éles Mátéval szórakoztatja a Free Summer Jam Session vendégeit.

Vice City 80's Party

A38 Hajó, augusztus 26., 22:30

A legutóbbi bulin szépen megtelt a hajó, úgyhogy a nyár nem telhet el még egy hasonló hangulatú este nélkül. Augusztus végén ismét számítanak rátok, hogy együtt repüljetek vissza a 80-as évek meghatározó dallamaival Vice City-be az A38 hajó fedélzetén, ahol mindenki újra a kedvenc évtizedében érezheti magát!