Szuperrózsaszín

Sikerült beelőznöm a kollégákat, hogy végre én is nézhessek egy kislimonádét. Hát azt hiszem, hogy ennél könnyedebb és butuskább darabot keresve se találhattam volna egy kis szellemi kikapcsolódáshoz.

Hát bizony A házinyuszi az a film, aminek nézése közben egyetlen agysejtünketse kell gondolkodásra pazarolnunk. Shelley (Anna Faris), a nyuszilány,Hefner-papa birodalmában éli szuperrózsaszín életét, amikor is betölti aPlayboy világban 59. évnek számító 27. életévét. Ekkor bizony a legformásabbpopó birtoklójának is el kell hagynia a mesevilágot, és ki kell lépnie a való(?!) életben. Ez jelen esetben a Zeta-lúzer lányok kolija, ami befogadná a rózsaszíncsajszit, ha nem állna éppen a bezárás küszöbén. Shelley úgy dönt, kikupálja acsajokat, megmenti a koli ? a végén azonban ő az, aki új emberré válik.

Vagy mi. Ha valaki most azt hiszi ? ezzel a címmel? ?, hogy valami jó kis jellemábrázolós, személyiségfejlődős mozit fog látni, annak bizony csalódnia kell, a maximum, amitettől a filmtől kaphatunk, néhány nyugodt szívvel elvéthető habkönnyű jelenet,ha az első randi jól sikerülne. Ami mégiscsak megmenti a filmet a totál blamától,az igazán ütős kis csapat, amit a a Doktor Szöszi készítői összeverbuváltak:Anna Faris nagyon tehetséges komika, Beverly D?Angelo, Colin Hanks és aZeta-lányok ? köztük Bruce és Demi kicsit lánya, Rumer Willis ? remek játszótársai. Énnem biztos, hogy fizetnék ezért a műért, de hideg téli estéken egy hosszabbmunkanap után biztos nem hagynám ki, ha a tévében leadnák.