Szurkolj a szabadban! - Ezeken a helyeken nézheted kivetítőn a Foci-Eb meccseit

A következő hónap többeknek a Foci-Eb-ről fog szólni. Ha szeretnél szabad ég alatt, többed magaddal szurkolni, akkor böngészd át ezt a listát! Az ernyő legyen veled!

Miamor Rómaim

Forrás: Miamor római

Kövesd élőben a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseit a Miamorban, a Római-parton! Három hatalmas kivetítő, sok-sok új ülőhely és óriási fedett helyszínek várnak a Római-parton, így a hőség és a nyári záporok sem okozhatnak akadályt!

(Budapest, Római part 47.)

Budapest Garden

Csatlakozz a GardenFest2024-hez, ahol a labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt izgalmas szurkolói zónákban követheted a mérkőzéseket, de mikor éppen nincs meccs, rengeteg program közül válogathatsz, így a szórakozás garantált!

GardenFest 2024
(Budapest, Árpád Fejedelem útja 125.)

Várkert Bazár

A Nemzeti Sport és a Várkert Bazár hivatalos szurkolói teraszán 2024. június 14. és július 14. között minden meccsnapon óriáskivetítőn nézhetitek a mérkőzéseket. Különleges hangulattal, ingyenes programokkal és csodálatos dunai panorámával várnak titeket, hogy szurkoljatok a magyar válogatott sikerének.

(Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.)

Budapest Városháza - Pop-up Park

Kövesd a Városháza pop-up parkban a 2024-es Európa-bajnokságot, szurkoljatok a magyar válogatottnak! Hatalmas kivetítő, minden jóval teli bár, kényelmes ülőhelyek és óriási napernyők várnak, így a hőség vagy épp az eső sem akadály.

(Budapest, Károly krt. 9)

Pasha Cafe

Zavartalan szurkolói élményekben lehet részetek a Pasha Café különleges miliőjében, a Várnegyed festői Törökkertjében. A rekonstruált ágyútoronyban található, meghitt hangulatú kávézó az Európa-bajnokság heteiben hatalmas kivetítőt kap, hogy az innen nyíló, lenyűgöző budapesti panorámában gyönyörködve szurkolhassatok kedvenc csapatotoknak.

(Budapest, Lovarda utca 1.)

Jégkert

 Te hol nézed az EB-t? Buda egyik legnagyobb kertjében 36 sörcsappal, óriás burgerekkel vár a Jégkert a Széna téren! 

(Budapest, Bakfark Bálint u. 2.)

Gozsdu-udvar

Több gasztroegységben is várnak a meccsvetítések. A remek hangulat garantált, ráadásul itt mindenki megtalálhatja a kedvére való helyet. 

(Budapest, Király utca 13.)

Budapest Park

Budapest legnépszerűbb szórakozóhelye is meccsnézésekre alkalmas színtérré alakul át az EB egyes mérkőzéseinek idejére. Jelenleg két időpontot hirdettek meg: a június 19-ei Németország-Magyarország (TELTHÁZ lett), illetve a június 23-ai Skócia-Magyarország csoportmeccseket követhetitek végig a szabad ég alatt. 

(Budapest, Fábián Juli tér 1.)

Kristály Színtér

 A Kristály Színtéren az év legizgalmasabb meccseinek idejére a sportközvetítéseket óriás ledfalon kísérhetik figyelemmel a futball szerelmesei június 14. és július 14. között.

(Budapest, Margitsziget)

Akvárium

A terasz június 14 és július 14 között minden este egy stadionná változik, ahol nyári délutánokon és estéken szurkolhattok! Hűsítő italokkal, finom ételekkel, rengeteg asztallal és 3 darab óriási kivetítővel várnak minden fociszeretőt!

(Budapest, Erzsébet tér 12.)

Larus Étterem

Menjetek szurkolni, mert náluk a magyar csapat góljai mellett a tapasok és pezsgők is betalálnak! Az óriási LED fal és LCD képernyők mellett az étterem szurkolói bárja biztosítja majd a tökéletes szurkolói hangulatot!

(Budapest, Csörsz utca 18/B)

Új Budai Parkszínpad

Újbuda szívében, méghozzá a Feneketlen-tó szomszédságában 800 férőhellyel várja a szurkolni vágyókat a Budai Parkszínpad. A hangulat és az óriási 5x3 méteres LED-fal garantált, hogy az összes helyről jól látható és hallható legyen a közvetítés.

(Budapest, Edömér utca)

KIOSK Garden

Az 5. kerület egyik legnépszerűbb pontja a következő időszakban igazi focioázissá alakul: hatalmas óriáskivetítőn izgulhatod végig az Európa-bajnokság meccseit a füvesített, nagyon zöld KIOSK Gardenben. Természetesen a további klasszikus hangulati elemeket sem kell mellőznöd: a jéghideg sörök folyamatosan csapon várnak, kifogyhatatlanul és ha közben megéheznél izgalmas falatkákból, kenegetősökből, sörkorcsolyákból válogathatsz – a popcornt hagyd csak otthonra!

(Budapest, Március 15. tér 2.)

Marczika


A Lövőház utca legnaposabb teraszáról nézheted az EB-közvetítéseket a Marczikában, ahol két óriás LCD TV-n mennek majd a meccsek (rossz idő esetén a belső térben lesz tökéletes a szurkolás élménye).

(Budapest, Marczibányi tér 5/A)

Szabadság tér

Két giga kivetítővel, italakciókkal, nyereményjátékokkal, pop up lottózóval és a street food legjavával várnak a Szabadság téren! Tippmix • MOL Belvárosi Foci Mozi!

Kopaszi Kert – Lidl Fan Zone

Június 14-től egy hónapon át hamisítatlan focifieszta hangulatot ígér a Lidl Fan Zone! Az UEFA EURO 2024 TM hivatalos partnereként a Lidl Magyarország a labdarúgó Európa-bajnokság teljes ideje alatt közösségi meccsnézésekre vár mindenkit a Kopaszi Kertben lévő rendezvényterületére. Az ingyenes belépést biztosító szurkolói zónába kilátogatók óriási LED-falakon követhetik figyelemmel a magyar válogatott és további kedvenc csapataik mérkőzéseit.

(Budapest, Kopaszi-gát 6-8. szám)

Virág Benedek Ház belső udvara

Kövesd a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a Virág Benedek Ház udvarán! Szurkolj barátaiddal közösen a magyar válogatott csoportmérkőzésein, valamint az egyenes kieséses szakasz összes mérkőzésén! Ne hagyd ki ezt az élményt, ahol a sport és a közösség találkozik! A belépés ingyenes, de a férőhelyek száma korlátozott!

 (Budapest, Döbrentei utca 9.)