Töltsd le most a PORT.hu applikációt a telefonodra

A PORT.hu applikációja iOS-en és Androidon is elérhető. 

A PORT.hu applikációja iOS-en és Androidon is elérhető. 
Legyen a zsebedben Magyarország összes mozijának műsora, valamint a a teljes tévéműsor! Az általános adatbázis mellett nagy előnye az applikációnak, hogy bejelentkezés nélkül használhatod, ha pedig mégis bejelentkezel, az összes saját PORT.hu-s beállításod megjelenik (kedvencek, stb.).

A négy legfontosabb rovatunkat, a tévét, a mozit, a színházat és a cikkeket találod meg az applikációban, így az adatok, műsorok mellett híreket, kritikákat is olvashatsz, így tudni fogod, melyik filmre vedd meg a belépődet, vagy mit nézz este a tévében!
A filmes és személy adatlapokon megtalálod a keresett film vagy színész legfontosabb adatait.

Igyekszünk a tévénézést is komfortosabbá tenni az applikáció segítségével: a tévéadókat a neked tetsző sorrendbe rakhatod, és a tévéműsorban is tudsz keresni, ami kényelmesebbé teszi a tévézést!

A mozi rovatra kattintva az applikáció a hozzád legközelebbi mozikat listázza, távolság szerinti sorrendben, persze ha már beállítottál kedvenc mozikat, azokat a lista legelején találod meg. Pirossal jelöljük azokat a vetítéseket, amikre még épp odaérhetsz, vagyis azokat, amiknek a kezdési időpontja fél órán belül van.
A színház rovatnál is megtalálod a kőszínházakat és előadásaikat a fenti funkciókkal.

Ha épp azt sem tudod, hogy mit is csinálnál, hova is mehetnél a városban, akkor neked találtuk ki a programkeresőnket: megspóroljuk neked a felesleges köröket, mert az applikációban csak azokat a helyszíneket listázzuk, amiknél biztosan találsz programot.

A PORT.hu applikációja iOS-en és Androidon is elérhető.