Tom Cruise is beugrik az olimpiára – szó szerint!

A pletykák szerint a 62 éves sztár látványos kaszkadőrmutatványa fogja zárni az olimpiát.

Még javában tart a 33. nyári olimpia, de hamarosan átadja Párizs a stafétát a következő rendező városnak, Los Angelesnek, és a hírek szerint ebben Tom Cruise-nak is nagy szerepe lesz az augusztus 11-i párizsi záróünnepségen.

Cruise már a megnyitóünnepségen és néhány versenyen is jelen volt, és a Deadline értesülései szerint „nagy hollywoodi produkcióra számíthatunk", mielőtt Karen Bass, Los Angeles polgármestere átveszi az olimpiai zászlót Anne Hidalgo párizsi polgármestertől.

A People magazin értesülései szerint Cruise hónapok óta arra készül, hogy a párizsi olimpia záróünnepségén egy látványos ejtőernyős mutatványt hajtson végre. A tervek szerint a színész először a State de France tetejéről ereszkedik le, mielőtt elérné első célpontját, a stadion pályáját. Ezután felvételről látjuk majd, ahogy a sztár repülőgépen Franciaországból Los Angelesbe utazik, ahol az olimpiai zászlóval együtt kiugrik a repülőgépből, egyenesen az ikonikus hollywoodi betűsorra.

A TMZ szerint Cruise az útja során átadja a zászlót más olimpiai sportolóknak, köztük kerékpáros, gördeszkás és röplabdázó olimpikonoknak. A lap úgy tudja, a mutatvány Cruise ötlete volt.

via: Deadline / People / Movieweb