Tom Hanks végigrohangálja az Inferno első trailerét

Itt az első előzetes a Dan Brown-regény Budapesten forgatott filmváltozatához.

10 évvel A Da Vinci-kód moziváltozata után elkészült végre Tom Hanks harmadik saját Indiana Jones-filmje, az Inferno, amihez a napokban végre az első trailer is kijött.

A történet az azonos című, bestseller Dan Brown-regényen alapul: megint közeleg a világvége, és azt megint csak a neves szobatudós, Robert Langdon akadályozhatja meg, természetesen most is egy csinos nővel az oldalán. Utóbbit ezúttal az idei Star Wars-film, a Zsivány egyes sztárja, Felicity Jones alakítja. Íme a szinkronos előzetes:

A film érdekessége, hogy nemcsak Velencében, de Budapesten is forgattak hozzá jeleneteket Ron Howard vezényletével, még tavaly. A 60 éves Tom Hankst a Gutenberg térten látták rohangálni, ráadásul pizsamában, ami alapján a Dan Brown-rajongók arra tippelnek, a magyar fővárosban vették fel a professzor kórházi szöksét is. Az Inferno veszélyes jeleneteiben a Trónok harcán, a Die Hard 5-ön és a Herkulesen edződött, veterán magyar kaszkadőrcsapat akciózott, de a filmben látható, titkokat és nyomokat rejtő ereklyék egy része is magyar concept artistok látványtervei alapján készült. Itt az angol nyelvű trailer is, premier idén októberben.