Üdvözlünk a könyvek világában!

Örömmel értesítünk, hogy a PORT.hu új rovattal bővült és ezentúl könyvekkel foglalkozó kulturális rendezvényekről is tájékoztatást nyújtunk.

[img id=403645 instance=1 align=left img]

Célunk, hogy ezen a felületen megtaláld a számodra izgalmasnak ígérkező könyves programokat, legyenek bárhol az ország területén, Budapesten vagy vidéken, könyvtárban, kávéházban, utcán és parkban, erdőn és mezőn, vagy művelődési otthonban. 

Szeretnénk, ha minden irodalmi estről, kötetbemutatóról, dedikálásról, felolvasásról, író-olvasó találkozóról értesülnél. A programok mellett pedig könyvismertetők, kritikák, hírek és interjúk színesítik majd rovatunkat! 

Légy Te is a könyvek szerelmese, mostantól velünk együtt olvashatsz! 

A PORT.hu régóta tervezi, hogy elindítja könyvekkel foglalkozó oldalát. Úgy gondoljuk, hogy kultúránk alapja még mindig a Könyv, hiszen valaha minden film, színházi előadás és televíziós műsor eredetileg „szöveg” volt. 

A könyvkereskedelmi hálózatok léte, megújulása, a kortárs irodalom iránti megnövekedett figyelem is mutatja, hogy még mindig komoly igény mutatkozik a könyvekre. Az olvasók pedig ma is szívesen találkoznak a könyvek szerzőivel, készítőivel, keresik az olyan programokat, ahol a könyvek kulturális élményt nyújtanak. A szaporodó könyves programok, fesztiválok és események szükségessé teszik, hogy más kulturális programok mellett a könyves rendezvények is kiemelten megjelenjenek a PORT.hu adatbázisában.

[img id=403644 instance=1 align=right img]

A könyvrovat ugyanolyan módon működik és pontosan ugyanazt kínálja, mint a PORT.hu többi rovatában megtalálható műfajok programajánlója. Hazánk valamennyi könyves eseményéről szeretne minél részletesebb tájékoztatást nyújtani. A fővárosi rendezvények mellett kiemelt figyelmet fordítunk a vidéki helyszínekre is. 

Mindezen túl a könyvek megvásárlásában is segíteni kívánunk. A kötetek mellett ábrával rendelkező linkek repítenek el a Libri online áruházába, ahol lehetőséged nyílik megvásárolni az adott művet.

Ne habozz tehát, kattints ránk és olvass minket!