Új Bond-gazember kerestetik

Egy Bond-film három négy alapvető kelléke maga őfelsége titkosügynöke, a hozzá illő szerelmi szál, az ütős főcímzene és persze a rosszfiú. Az utóbbira keresnek megfelelő színészt a megfelelő paraméterekkel.

Ugyan menet közben elnapolták az egyelőre csak Bond 24 néven emlegetett soron következő Bond film forgatását és a forgatókönyvet is többször átírták, egyre több részlet kerül napvilágra a produkcióval kapcsolatban. A 007-es ügynököt többé-kevésbé garantáltan újra Daniel Craig alakítja majd és Sam Mendes rendezi a 24. Bond filmet, sőt, Léa Seydoux-t is hírbe hozták a női főszerepre, az egyik legizgalmasabb kérdés most is az, hogy ki lesz a rosszfiú. Azt ugyan természetesen még nem tudjuk, kit választanak, de tudható, hogy milyen alkatú színészt keresnek. Nagyot.

A karaktere neve egyelőre csak „Hinx”, és annyit lehet róla tudni, hogy rendkívül erős testalkatú, magasabb 190 centiméternél, 30 és 46 év közötti, előnyt jelent, ha a jelentkező korábban aktívan sportolt, illetve ha van valamilyen furcsa arcvonása. A leírás nagyon hasonlít az 1977-es, még Roger Moore főszereplésével készült 007- A kém, aki szeretett engem Cápa nevű bérgyilkosára, bár a casting ügynökség külön jelezte, hogy nem akarják visszahozni a rég halott karaktert. Akárki is kapja a szerepet, ő lesz a főgonosz végrehajtója lesz, de tudni lehet, hogy többször is összecsap Bonddal, és vezetni is fog.