Újabb trailer jött ki az idei Star Wars-filmhez

Félperces tévés előzetest kapott az idei év legjobban várt filmje, a Zsivány Egyes.

Újabb előzetest, ezúttal egy félperces tévészpotot kapott a napokban Gareth Edwards Star Wars-filmje, a Zsivány Egyes. Ezzel együtt viszont igencsak takaréklángon ég a Disney és a Lucasfilm reklámkampánya, legalábbis tavaly ilyenkorhoz képest, amikor a csapból is midikloriános víz folyt, és Csubakka meg Kylo Ren feje virított minden tejesobozon és kukoricakonzerven. Íme az új előzetes, amiben szerintem még csak új jelenetek sincsenek (de ha mégis, majd úgyis kijavít egy nálam nagyobb Star Wars-fan):

A film az 1977-es Csillagok háborúja előtt játszódik, és azt meséli el, hogyan sikerült megszereznie egy bátor lázadó lánynak (Felicity Jones) a Halálcsillag terveit. Az akcióját persze kicsit megbonyolítja, hogy a lány apja, Galen Erso (Mads Mikkelsen) tervezte meg a Halálcsillagot a Birodalom számára, egyfajta sci-fi Manhattan-terv keretében, a tudomány diadalaként létre hozva a galaxis legpusztítóbb fegyverét.

A történet további szereplői: Diego Luna lesz Cassian Andor kapitány, aki totális ellentéte a rovott múltú, vadóc Jynnek. Donnie Yen egy Chirrut Imwe nevű, vak harcos szerzetes, Jiang Wen pedig egy Baze Malbus nevű, nagydarab harcművész. Az Aznap éjjel című, új HBO sorozatból ismert Riz Ahmed Bodhi Rookot, a Felkelés forrófejű pilótáját alakítja, Alan Tudyk pedig K-2SO-t, a biztonsági droidot, aki egy anti-C-3PO lesz a filmben, mert a jelleme és a termete inkább Csubakkáéhoz hasonlít majd. Magyarországi premier: december 15.