Újévi programok

Álatlában az Újév a valahogyan sikerült Szilveszter gyermeke, olyan lesz, mint a szülő, nyögvenyelős, vagy tovább pörgős. Valamint az Újévi koncertek névadója is, lehet sejteni a programkavalkád fő csapásirányát. Bizony, a koncertek folytatódnak, átvezetnek, lenyugtatnak, és hátha felkészítenek az új esztendőre is...

Ahogy már több éve szokássá vált, idén is szeretettel hívnak meg titeket az új év első reggelén egy óriási közös lépegetésre! Két év után ismét a Turbina fog Titeket vendégül látni, ennek örömére egy igazán ínyenc line up került a reggeliző asztalra. Alexandr, Menishu és Klayman a sokunknak hiányzó OMOH kollektívából fogják a nagytermet táncra perdíteni, utánuk egy rég nem látott Zvezda Beta b2b Vedat Akdag szettet hallhattok, majd szeretett rezidenseink Beko & Niac zárják a nagytermet. Akik a gyorsabb ütemeket kedvelik: a klubszobában egy 12 órás Times New Romance takeover lesz, Bencsama, Crb, Cry Later, Hayam.


Köszöntsd együtt az újesztendőt a Budapest Bárral! Fogadd meg, hogy 2024-ben minden nap teszel valami jót magadért és másokért: kezdd velünk az új évet, és ajándékozd meg az élménnyel szeretteidet is! A Budapest Bár gyógyír a téli hidegben és sötétségben, kiszakít a mindennapokból, feltölt muzsikával és energiával. Barátok, család, remek dalok, kitűnő zenészek, nagyszerű előadók: ezt ígérjük az újév első napjára.

Bolyki Balázs újévi nagykoncertje

RaM-ArT Színház, január 1., 19:00

Az év eleji nagysikerű dupla koncert után ismét színpadra lép Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus. Január 1-én ismét két alkalommal élvezhetik a nézők a neves előadóművész Bolyki Balázs és kórusának újévi koncertjét. A műsorban a jól ismert örökzöld soul & gospel klasszikusok mellett, olyan dalok is felcsendülnek, mint az „Oh, happy day”, a „Changed the world” vagy Leonard Cohan világslágere a „Halleluja”. Természetesen az elmaradhatatlan magyar nyelvű dalok valamint Bolyki Balázs nagysikerű saját szerzeményei is színesítik a műsort.

Az év első Tankcsapda koncertje az Akváriumban! A hagyomány az hagyomány, az elmúlt évek alapján már tudjátok, ha újév akkor jön a Tankcsapda az Akváriumba! A legnépszerűbb rockzenekar nyitja meg az Akvárium 2024-et, ne maradj le róla, igazi rock ‘n’ roll bulival engedik szabadjára az új évet!

A Pankastic! már fennállásának első éve után kimagasló sikereket ért el kuriózumnak számító hangzásával. A manouche swing és pop dallamok ötvözése, könnyed, mégis kirobbanóan energikus előadásmód, valamint virtuóz improvizációk egyaránt jellemzik a zenekart. Utószilveszteri koncertjükre a szokásosnál is játékosabb repertoárral készülnek.

Csodavárás ‘24 — Lidérc

Három Holló Kávéház, január 1., 20:00
 

A Lidérc újévi koncertjén a nemrég megjelent Budapesti halottaskönyv és a készülő Csodavárás című album számai, Lou Reed dalok magyar változata, illetve Trabant- és Kézi-Chopin feldolgozások mellett a zenekar először játssza el az Őz Zsolt emlékére írt Mikrobusz oratórium című művét.

Transzmissziós évindító elektronikus koncert és vérátömlesztő diszkó!