Vakcinás karácsonyról dalol Ariana Grande és Jimmy Fallon

És még Megan Thee Stallion beszáll. Nem tudjuk, sírjunk-e vagy nevessünk.

Az amerikai showmesterek valamiért nagyon szeretnek énekelni (igaz, annak idején még Friderikusz is dalra fakadt párszor), James Corden például autós karaokézásra szokta elvinni a sztárokat, de a legnagyobb visszaeső elkövető Jimmy Fallon. A Saturday Night Live egykori komikusa most nem akárkikkel állt össze egy karácsonyi dal erejéig: Ariana Grandéval és Megan Thee Stallionnal közösen forgatott egy klipet.

Ha nem tudunk angolul, akkor elsőre a klasszikus George Michael-féle Last Christmas átiratának is tűnhet a produkció, megvan minden kötelező kellék a zongorától a meghitten duruzsoló kandallón át a klasszikus karácsonyi kötött pulcsikig. Utána persze látjuk a fenyőfára akasztott maszkokat, és azt, ahogy Ariana sorban áll a harmadik oltásáért, de a szöveg se hagy sok kétséget:

Maszkos karácsony volt, otthon maradtunk,
Eltakartuk az orrunk, és eltakartuk a szánk,
De itt a karácsony,
Úgyhogy sorban állunk majd a boosterért.
Maszkos karácsony volt,
Beizzítottuk a Zoomot,
De a WiFi csak a fürdőszobában jött be,
De itt a karácsony,
Úgyhogy sorban állunk majd a boosterért.

Zeneileg vérprofi a produkció, Fallon se tűnik (teljesen) amatőrnek a két nagyágyú mellett, de kérdés, mi volt itt a fő cél. A szöveg nem túl vicces, a poénok így a járvány 2. évében már elég szakállasak, de annyira nem is fülbemászó a dal, hogy rojtosra játsszák majd a rádiók. Oltási kampánydalként pedig akkor működhetne, ha pont Ariana Grande vagy Megan Thee Stallion rajongói, illetve Fallon célközönsége közül kerülnének ki a vakcinaellenesek, amit azért kétlünk.

Forrás: NBC

 

A YouTube-os kommentelők se lelkesek, van aki szerint

Semmi sem karácsonyibb annál, mint amikor multimilliomosok utasítanak, hogy maradjak otthon, és vegyem fel a 3. oltást, amíg ők klipet forgatnak.”

Van persze, aki gratulál a készítőknek, hiszen „nagyon pontos megjelenítése ez a pokol kilencedik bugyrának”, de előkerülnek a konteósok is, akik felteszik a kérdést, véletlen-e, hogy pont most szüntette meg a dislike gombot a YouTube, elvégre kinek ne tetszene egy ilyen mestermű?

Azért nem csak fanyalgók akadnak, van, aki megjegyzi, hogy nagyon jókat bólogatott a zenére, és le se esett neki sokáig, hogy az emlékeztető oltásról dalolnak.

Via: EW.com

 

Borítókép: Jimmy Fallon /youtube

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.