Val Kilmer nem viccel: jön a Willow 2

Az 56 éves sztár és Warwick Davis együtt folytatná George Lucas 1988-as fantasy filmjét.

Lassan 30 éves lesz Ron Howard és George Lucas látványos fantasy filmje, az 1988-ban bemutatott Willow, ami annak idején nagy sikerrel lovagolta meg a Conannal elindított, '80-as évekbeli sword & sorcery reneszánszt, viszont sosem készült hozzá folytatás.

Eddig!

Comicbookgalaxy.comon ugyanis azt írják, Ron Howard rendező szívesen leporolná a George Lucas forgatókönyve alapján készült, régi kultfilmjét, és forgatna hozzá egy folytatást az eredeti szereplőgárdával. Azaz a bátor kardforgató főhőst alakító Val Kilmerrel, aki valójában csak a sidekickje volt az igazi főszereplőnek, a törpék bajnokának, Willow-nak. Rajtuk kívül természetesen Joanne Whalley is visszatérne Sorsha szerepében.

Korábban egyébként maga Val Kilmer és Warvick Davis is viccelődtek azon, hogy kellene egy folytatás a Willow-nak. A téma Davis tévésorozatába, a Ricky Gervaiszel együt jegyzett Life's Too Shortba is bekerült: az egyik részben Val Kilmer Batman-álarcban próbált egy munkaebéd alatt pénzt szerezni Gervaistől a forgatásra: