Váraláfutás - izgalmas kincskeresés a Budai Vár labirintusában

A Gibbon Games csapata a Szabadság hídon megrendezett Bújj bújj zöld ág világrekord-kísérlet után ismét Budapest egy nem mindennapi helyszínére, egy kreativitást sem nélkülöző, különleges programra hív minden kalandvágyó városlakót.

A Gibbon Games csapatának, már olyan egyszerű játékok nagybani megvalósítását köszönhetjük, mint a Kő-papír-olló, a Papírrepülő-dobó és a Kacsázó országos bajnokságok, valamint a Bújj-bújj zöld ág világrekord-kísérlet.

A Kulturális Örökség Napjaihoz kapcsolódóan ismét megmozgatták fantáziájukat, és szeptember 16-17-én Váraláfutásra várják a kalandra éhes jelentkezőket. A Budai Vár alatt meghúzódó labirintus-rendszer végigjárása önmagában is különleges, élményekkel teli program lehet, amit most elrejtett kincsek tesznek igazán izgalmassá és kihívássokkal telivé.

A versenyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várják, hogy összemérhessék Indiana Jones-t meghazudtoló rátermettségüket. A jelentkezés és a játékon való részvétel ingyenes! A csapatban bárki részt vehet, aki úgy érzi, szereti a kalandot. A rendezvény ugyanakkor nem akadálymentesített, ami a pincerendszer adottságaiból fakad.

Amíg pedig egy csapat félelmet nem ismerve küzd az útvesztőben a dicsőségért, addig a többiek élőbábus társasjátékokban tehetik próbára magukat, illetve csapattársaikat.

Mivel a föld alatti rendezvényhelyszín esővédett, nincs az a körülmény, ami miatt a programváltozás fennállhatna, így aki kedvet kapott a részvételhez, nevezzen bátran!

Akár járt valaki a labirintusban, akár nem, ez egy olyan alkalom, amit senkinek nem érdemes elszalasztani! Hogy ez így van, bemutatja a

Kedvcsináló videó 

A szervezőkről röviden: egy 10 főből álló kreatív csapat, amely közösségi játékokat szervez Budapest különböző helyszínein. "Játékaink során újraértelmezzük a minket körülvevő épített teret, így zökkentve ki az embereket a hétköznapok szürke világából. A játékok minden érdeklődő számára elérhetők, nem kell hozzájuk felszerelés vagy szakértelem és mindig ingyenesek, így a részvétel mindenki számára nyitott." Céljuk közösséggé kovácsolni a városi fiatalságot, új energiákat felszabadítani és új emberi kapcsolatokat létrehozni. Minden rendezvényük dokumentálásra kerül, folyamatosan nyomon követhető Facebook oldalukon.