Vasárnapi programajánló

Természetesen vasárnap is folytatódnak az előző nap megkezdett piacok, vásárok és vonatok, csak jön még hozzá némi búcsú és pöttömség! Mivel a koncertszcéna ma nem olyan erős, ajánlottunk egy ütős színházat is, tessék-tessék, csak bátran!

IX. Életmód Expo - Kiállítás és vásár a Lurdy házban

Lurdy Ház, szeptember 23-24.

Kiállítás és Vásár 3000 m2 területen, ahol 150 kiállító és változatos programok várják a kedves Látogatókat szeretettel!

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója

Magyar Vasúttörténeti Park, szeptember 23-24.

Idén is várja látogatóit megújult programmal a LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban.

Csak a Mentes Őszi Fesztivál - Minden mentes egy helyen

RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ, szeptember 23-24.

Mi vár rátok a hétvégén? Több mint 50 kiállító, glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, natúr és bio élelmiszerek, natúrkozmetikumok, zero waste környezettudatos termékek, egészségmegőrző szolgáltatások, hatalmas kupon kedvezményekm, workshopok, előadások, mentes közösség, kóstolási lehetőségek, legújabb, mentes termékek, tombola nyeremények, 600 db extra ajándékcsomag az arra érvényes belépőjeggyel, étkezési lehetőség, szakmai segítség

Szent Mihály Napi Búcsú

Szent Mihály templom (Babér utca), szeptember 24., 9.30

Idén 29. alkalommal rendezik meg a Szent Mihály Napi Búcsút a Babér utcai templomkertben és annak környékén. A rendezvény közreműködői idén a Szent Mihály Plébánia.Nagyszínpadi- egyházi-és gyerekprogramokkal, kitelepülőkkel és bemutatókkal készülnek.

Pöttömkert

Budapest Park, szeptember 24., 14:00

Újra itt a Pöttömkert, ahol a legkisebbek buliznak! Szeptember 24-én ismét a gyerekeké lesz a Budapest Park egy varázslatos napra, az idei utolsó Pöttömkert alkalmával! Koncertek, mondókák, színház, interaktív hangszerkiállítás, népi játszóház és még rengetegféle játékos program vár titeket, hogy különböző mesés világokban kalandozhassatok!

Riverside - ID.Entity European Tour

Barba Negra, szeptember 24., 18:00

Az elmúlt 20 évben a lengyel Riverside remek hírnevet épített ki magának. Számos turnéval, több mint 700 koncerttel a világ körül, 7 nagylemezzel, két minialbummal, két koncertfelvétellel a zenekar progresszív rockzenei színtér első számú képviselőjévé vált.

Pretty Woman (Micsoda nő!)

Madách Színház, szeptember 24., 19:00

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán. A hollywoodi csillogás káprázata mögött ezúttal is megmutatkozik a valóság a maga sajátos brutalitásában. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért lesz a gyökeresen eltérő világból érkező Vivian és Edward találkozása sorsfordító. Szerelmük hosszú utat jár be. Miközben eljutnak valódi önmagukhoz, megtalálják vajon egymást is?

WAKE UP 1230

A38 Hajó, szeptember 24., 19:00

Az év egyik utolsó szabadtéri koncertjét adja az A38 tetőteraszán a Wake Up 1230 zenekar, az illusztris rock and roll arcokat felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). Vagány rockzene, energiabomba frontember, táncos glam-buli.

She Wants Revenge

Dürer Kert, szeptember 24., 19:30

Lady Gaga kérésére szerepelt a daluk az American Horror Storyban, a dalhoz készült klipet ráadásul nem más rendezte, mint Joaquin Phoenix. A She Wants Revenge a sikerek ellenére azonban többször feloszlott, majd újra összeállt, legutóbb éppen tavaly döntöttek úgy, hogy ideje újra zenélni és turnéra indulni. Ennek pedig a hazai rajongók is örülhetnek, hiszen így végre Budapesten is elcsíphetjük a post-punk formációt szeptember 24-én, a Dürer Kertben.

Lóci játszik - Krokodil Hotel

Müpa, szeptember 24., 20:00

A Lóci játszik zenekar 2014 óta működik, és igen népszerű, ötödik albumát 80 nap alatt a Föld körül címmel idén jelentette meg. A Müpa színpadán olyan koncertet ad, amilyenre korábban soha nem volt lehetősége, de titokban mindig is vágyott rá. Az összes buggyant ötlet valóra válik, minden zenész elveszítheti a józan eszét, és a Lóci játszik-univerzum fiktív szereplői, zenei kikacsintások, stílusparódiák bukkanhatnak fel a semmiből. A Krokodil Hotelben mindig zajlik az élet.