Vasárnapi programajánló

Ez a vasárnap is dugig van délelőtti családias programmal; a változatosság nemcsak gyönyörködtet, de szórakoztat is! Még bőven van idő bevásárolni karácsonyra, nosza! A délután is bővelkedik kulturális rendezvényekben: kiválogattunk pár különlegességet, tessék felhőtlenül szórakozni!

Green Market Karácsonyi vásár

Klauzál téri vásárcsarnok, december  16-17.

Budapest legzöldebb vására a Green Market karácsonyi programsorozatot szervez a felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban. A közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom elvét valló Green Market Budapest legnagyobb fedett karácsonyi vásársorozatát kínálja advent idején. A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében négy hétvégén várják az ünnepre készülődőket a Klauzál téri Vásárcsarnokban.

Karácsonyi Japán vásár

Kitsune Japán Kávézó és Étterem, december  16-17.

 

A közelgő karácsony alkalmából ismét megrendezik a japános tematikájú mini vásárt, ahol a @kimmidoll, @japancuccok, @pinkuice.shop, @matchameowlatte, @yammiberry és a @hanakikoto cuccai között válogathattok szép, cuki vagy finom ajándéknak valókat. Egyetek-igyatok valami különlegeset az étlapról miközben rátaláltok a tökéletes meglepetésre a fenyő alá.

KMO Autómodell Börze

KMO Művelődési Központ, december  17., 9:00
 

Gyűjtők, rajongók találkozója ez, ahol mindenki rajong valamiért, csak autómodell legyen. Megtalálható egy ilyen börzén mindenféle modell, az 1:87-es méretaránytól az 1:12-ig, a Matchbox-tól az igényesebb AutoArt márkáig, a gyerekektől az idős gyűjtőkig minden és mindenki. Havi rendszerességgel látogatóható a börze a KMO-ban. Vasárnaponként nem csak autókkal találkozhatunk, hanem kiegészítő termékek vásárlására is lehetőség nyílik: kulcstartók, pendrive-ok, prospektusok, képeslapok, persze mind autós témakörben.

Piac a fekete macskához

Klebelsberg Kultúrkúria, december  17., 9:00

Ismét termelői piac a Klebelsberg Kultúrkúria alsó parkolójában és a Vinotékában.

PöttömParty

Budapest Park, december  17., 10:00

December 17-én ismét a legkisebbeké lesz a Park korcsolyapálya! A Pöttömkert téli kistesója, a PöttömParty újra rengeteg kalanddal vár titeket! Amire biztosan számíthattok: egy több, mint 2000 m2-es pálya, rengeteg korcsolyázás, ügyességi játékok és kézműves gyerekprogramok.

Bálna Honvédelmi Központ, december  17., 10:00

WAMP Design vásár karácsonyi vásársorozata Budapest egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínén, a Bálna Honvédelmi Központ első emeletén lesz megtartva. "Hangolódjunk együtt az ünnepekre!" Magyarország legrégebbi design vására most is várja azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről vagy gasztronómia finomságokról.

50. TerraPlaza nemzetközi egzotikus állat expo és vásár! Egzotikus állatok páratlan fajgazdagságával találkozhatsz. Mivel a szakma legfontosabb szereplői a TerraPlaza-n mind jelen vannak, ezért itt láthatod először a legújabb fajokat. Az adott témákra szakosodott tenyésztőktől közvetlenül vásárolhatod meg kis kedvenceidet, így első kézből tudhatsz meg mindent a tartásukról.

Parti Nagy Daleset

70. születésnapján muzsikus barátai köszöntik Parti Nagy Lajost.  Km.: Bíró Kriszta, Falusi Mariann, Osztrosits Éva, Rajk Judit, Csalog Gábor, Móser Ádám, Kéringer László, Kovács Márton, Lukác Miklós, Presser Gábor, Szűcs Péter. Műveiből felolvas: Parti Nagy Lajos. Jegyek korlátozottan kaphatók a helyszínen!

A karácsonyi hangulat nevében megajándékozzák a kedves közönséget egy rendhagyó akusztikus betyár-kvartett koncerttel, a Gólyában. A zenekar a jegybevételt az Oltalom Karitatív Egyesület számára ajánlja fel, így tehát egy db jegy vásárlása dupla örömet fog szerezni - ennél ünnepibb akciót nehéz lenne találni.

Véssetek be egy újabb legendás eseményt a kalendáriumotokba: The Game élőzenés buli Budapest szívében, az Akváriumban! Tudjátok, hogy The Game nem csak a rap game királya, de egyben Los Angeles királya is! A buli limitált férőhellyel érkezik, úgyhogy kezdjétek el már most számolni a napokat, hogy bevegyétek a legmenőbb helyet a teremben. De ne higgyétek, hogy itt vége a sztorinak! Az este során vár rátok egy csomó extra meglepetés helyi fellépőkkel, hogy még dúltabb legyen a party!

Keith Richards 80 - Stoned 100% Rolling Stones

Gödör, december  17., 19:30

Ünnepeljük együtt Keith Richards 80. születésnapját!

A sokoldalú muzsikus Béres Eszter jazz énekesként nagyon népszerű. Kolta Petivel igazán szerethető duót alkotnak: szép számok, remek előadás.