VV Zsófit kidobták a Való Villából

Az önjelölt modellnek a nézők szavazatai alapján kellett elhagynia a VV8-at, bukta a 36 milliós nyereményt.

Vasárnap este az RTL2 nézői online szavazhattak arra a Való Világ-játékosra akinek nincs helye a VV8 csónakházában.

A 13 villalakó közül végül VV Zsófi kapta a legtöbb szavazatot, így számára véget ért a verseny a rekordnagyságú, 36 millió forintos nyereményért, kiválasztás, párbaj és egyép kötelező körök nélkül távoznia kellett a Holtpont szörfparadicsoma helyett a retró Balatont idéző luxusbörtönből.

Jó, jó, de ki az a VV Zsófi?!?

Egy 21 éves vannabe modell, aki ha jól számolom, a harmadik ezen a néven a Való Világ történetében. Hamar megsértődik, nehezen enged, és saját bevallása szerint túl sok szexpartnere volt már. Zsófi így jellemezte magát a beköltözés előtt: "egy vidám, energikus csaj vagyok, aki megnyerő a nézők számára". Ehhez képest őt szórták ki először a tévénézők.

Zsófi most nagyon csalódott, de igazából nem lepődött meg az eredményen: szerinte ő túl visszahúzódónak mutatta magát a játékban. VV Tivynek és VV Vivinek fog drukkolni a későbbiekben.

VV Vikit küldik párpajozni a villalakók

A hétvégén megtörtént az első Kiválasztás is a VV8-ban: a lakók a nehezen beilleszkeő Vikire pakolták a legtöbb jelet (öszessen hetet), így neki kell majd párbajellenfelet választania magának.