Will Smith állítólag hatalmasakat „durrantott” a Men in Black forgatásán

Volt, hogy három órára ki kellett üríteni a forgatási helyszínt a színész bélműködése miatt.

A kultikus sci-fi-vígjáték, az 1997-es Men in Black - Sötét zsaruk rendezője, Barry Sonnenfeld a Let's Talk Off Camera With Kelly Ripa című podcastban mesélt a forgatásról, és részletesen kitért a Jay ügynököt alakító Will Smith okozta kellemetlenségre.

 

Rendes fickó, csak fingik

Sonnenfeld elmondása szerint Smith egy igazi „fingógép”, ennek illusztrálására egy igencsak kellemetlen esetet osztott meg a podcastban. Épp azt a jelenetet vették volna fel, mikor a két ügynök, Smith és társát alakító Tommy Lee Jones a hipersebességgel száguldó autóban ülnek, ami felborul. Ehhez egy olyan járművet használtak, amiben „hermetikusan össze kellett zárni” a két színészt. Sonnenfeld így rekonstruálta az esetet:

„Kimondtam, hogy »Felvétel indul!«, és hallom, Will Smith azt mondja: »Ó, Jézusom, annyira sajnálom! Tommy, annyira sajnálom!«”

Aztán ki lett szabadítani a kocsiból Tommy Lee Jones-t, mivel Smith – mit szépítsük – hatalmast fingott a zárt a térbe. De nem is csak ott lehetett érezni, Sonnenfeld elmondása szerint ezután három órára ki kellett üríteni a stúdiót.

„Smith egy nagyon kedves fickó, csak tudod, fingik.”

– tette hozzá a rendező.

Ez is érdekelhet

Will Smith 10 legjobb szerepe

Kinek a Bad Boys jön be, kinek a Men in Black, van, aki a Legenda vagyokra gyógyult rá, és megint van olyan, akinek Muhammed Ali, mi pedig összeszedtük az új filmjével nálunk járt Will Smith legjobb alakításait.

Lássuk!

 

(via Variety)