11 éve tervezgetik a Szörnyecskék 3-at – most végre elkészül?

Az egykori főhős, Zach Galligan szerint nem lenne benne CGI, csak habszivacs szörnyek.

2007 óta terjengenek pletykák a Szörnyecskék 3-ról, de soha semmi konkrétum nem hangzott el azzal kapcsolatban, hogy tényleg elkészül-e valaha. Pedig 2016-ban az első rész írója, Chris Columbus nyilatkozott úgy, hogy a forgatókönyv már kész van, ő is és a régi részek producere, Steven Spielberg is áldását adták rá, mégsem lett semmi a tervből.

A Szörnyecskék 1-2 mára elfeledett sztárja, a jámbor lúzert alakító Zach Galligan is szívesen benne lenne egy 3. részben (olyannyira, hogy két éve leforgatott egy fergeteges kamutrailert hozzá).  Az elmúlt néhány be is lelkesítette a Gremilins-rajongók, mivel ilyeneket kezdett posztolni a Twitterére:

Korábban már készült ugyan egy olyan 3. rész, amiben Gizmo meghalt volna, ezért inkább nem kért belőle a Warner stúdió. A híres rendező, John Landis képregényíró fia, Max Landis viszont szintén írt egy olyan Szörnyecskék 3 sztorit, amiben visszatértek volna ugyan a régi szereplők, de a fő történetszál az új karakterekre koncentrált volna. Ebből még akár lehet is valami, hiszen manapság lépten nyomon folytatásokba és remake-ekbe botlunk (lásd: Star Wars, Baywatch, Jumanji, X-akták, Szellemirtók, Indiana Jones 5, Ash Vs. Evil Dead és társai), még akár jól is elsülhet egy újabb régi klasszikus feltámasztása. (via Movieweb)